Priser

Vores nye billetsystem er nu oppe at køre. I har nu mulighed for at købe sæsonkort, billetpakker og almindelige billetter på shoppen her


PRISER/SÆSONKORT

OBS. Du modtager IKKE et fysisk sæsonkort, men i stedet fungerer det som en onlinereservation, og du skal ALTID printe og medbringe en fysisk billet. 

 

Voksen                299,-

Barn/pensionist*   199,-

Køb sæsonkort her

 

Med et sæsonkort til HC Midtjyllands hjemmekampe får du adgang til op til 22 hjemmekampe (læs mere om hvilke kampe i bunden).

Sæsonkortet fungerer ikke som et almindeligt sæsonkort, og du får ikke tilsendt et fysisk plastikkort, som man kender det fra de fleste andre steder.

Du opretter i stedet en bruger her på siden og skal logge ind inden hver kamp og hente dine billetter. Du vælger en fast plads i hallen, som er reserveret til dig indtil 48 timer før kampstart. Hvis du ikke gør krav på din billet inden 48 timer før kampstart, så frigives dit sæde. Hvis du logger ind herefter, så vil dit sæde stadig tilbydes til dig, hvis det ikke er solgt til anden side. Hvis sædet er solgt til anden side, så har du stadig mulighed for at få en (gratis) billet, et andet sted i hallen.

Skulle der bliver udsolgt inden du vælger et sæde, så har du desværre ikke mulighed for at få billet. Vi forventer dog ikke udsolgt til mange kampe.

 

Sæsonkortet gælder til:

Herre Håndbold Ligaen - alle grundspils- og slutspils-puljekampe.

Santander Cup - 1/8-finale og evt. 1/4-finale

EHF Cup - 3. kvalifikationsrunde og evt. gruppespil

 

Sæsonkortet kan ikke bruges, men der er forkøbsret til:

Herre Håndbold Ligaen - evt. semi- og finale

EHF Cup  - evt. 1/4-finale

Herudover spilles Final4 i både EHF Cup og Santander Cup på neutral bane og skulle det tilfældigvis være i Herning, vil billetterne ikke kunne bruges hertil da HC Midtjylland ikke har officiel hjemmebane til disse kampe.

 

PRISER/ENKELT BILLETTER

Pris ved køb online:

Voksen                99,-

Barn/pensionist*   49,-

Køb billetter her

 

Pris ved køb i døren:

Voksen               125,-

Barn/pensionist*   75,-

 

OBS - udebanebilletter købes i sektion B3. 

Har du set priserne på vores sæsonkort og billetpakker? For kun 299,- kan du købe et sæsonkort eller billetpakke 1 med 20 billetter til hele sæsonen (dog max 4 pr. kamp). Vi anbefaler at kigge på vores billetpakker eller sæsonkort inden køb af almindelig billet. Du vil sandsynligvis kunne spare mange penge.

Køb billetpakker her

 

*Barn: 3-15 år, pensionist: +65 år