Vi tog sæsonens tredje 1-målssejr

fredag D. 4 oktober 2019 - Skrevet af Janne Henneberg

Vi må efterhånden have ry for spændende kampe efter vi torsdag aften leverede endnu en af disse. Efter en ellers rigtig flot start lukker vi Skovbakken mere ind i opgøret de sidste 40 minutter. Vi går til pause med en føring på 11-12, og den 1-måls føring holdt kampen ud til slutresultatet 24-25.

Det så ganske lovende ud fra starten af kampen. Der blev knoklet i forsvaret, i målet tog Nicolai Mortensen rigtig godt fra, og i den anden ende gjorde Rasmus Madsen det til 6-12 efter 23 minutter. Derfra er det dog kun Skovbakken der scorer indtil pause, hvor de får reduceret til pausestillingen 11-12.

Anden halvleg blev en hel lige affære. Kampen bølgede lidt frem og tilbage, men efter 40 minutter bragte Skovbakken sig foran for første gang i opgøret og efter 45 minutter er vi nede med 2. Hvor det var Nicolai der tog godt fra i starten af kampen, kom Frederik Hummelmose ind midt i anden halvleg og lukkede af. Det bragte os fra 19-17 til 19-23. Vi holder vores forspring hjem, og tager endnu en sejr med mindst mulig marginal – 24-25.

Med gårsdagen sejr over Skovbakken fastholder vi vores plads i toppen af tabellen. Næste opgør for vores drenge er hjemme i Klink & Jensen Arena, når vi tager imod Ajax København. Den kamp spilles søndag d. 13. oktober kl. 14.00.

 

Målscorer:

Sebastian Jensen 8

Mikkel Madsen 5

Jeppe Krogh 3

Rasmus Madsen 3

Nicolai Witt 3

Jonathan Sørensen 2

Marcus Abildgaard 1