Vi steppede for alvor op og sejrede mod Nørre-Djurs

fredag D. 30 november 2018 - Skrevet af Janne Henneberg

Aftenens topkamp mod Nørre-Djurs startede lidt nervøst, men vi kommer rigtig flot fra start og får hurtigt opbygget en 5 måls føring. Vi lukker hjemmeholdet lidt ind mod slutningen og går til pause foran 10-13. Nørre-Djurs kommer tættere på, men tager aldrig føringen og vi vinder derfor 21-25.

Vi kommer bedst i gang efter den nervøse start på aftenens topkamp. Rasmus Sand lukker helt ned og bliver første gang passeret efter hele 10:30 minutter. Vi er på et tidspunkt foran med 6 mål, men herefter kommer Nørre-Djurs bedre med og vi går derfor til pause foran 10-13.

Nørre-Djurs fortsætter med at æde forspringet og efter 40 minutter er stillingen helt lige 15-15. Herefter får vi kontrol igen og får lukket af. Mod slutningen kan vi derfor trække lidt fra og køre en fantastisk og fortjent sejr på 21-25 hjem.

Dette var årets sidste udekamp. Nu har vi blot en enkelt hjemmekamp tilbage, inden der er velfortjent juleferie. I sidste runde får vi besøg af Viborg HK søndag d. 9. december, hvor vi håber på fuldt hus, så vi kan gå på julepause på toppen.

 

Målscorer HCM:

Rasmus Madsen 7

Mathias Petersen 5

Mikkel Madsen 4

Nicolai Witt 4

Marcus Abildgaard 2

Frederik Skov 1

Kristian Tind 1

Magnus Falborg 1