Vi slutter året med storsejr over Viborg HK

søndag D. 9 december 2018 - Skrevet af Janne Henneberg

Årets sidste kamp mod Viborg HK blev væsentligt nemmere end vi havde troet. Drengene var fuldt koncentreret i begge ender, og med gode arbejdsbetingelser til Frederik Sand i målet, går vi til pause foran 16-6. Denne føring bliver kun udbygget i anden halvleg, og vi hiver derfor en storsejr på hele 39-17.

Man kan ikke sige at vi ikke var klar fra start i dag. Der bliver arbejdet hårdt i begge ender, og vi trækker fra til 9-1 efter 15 minutter. Herefter får Viborg lidt mere gang i målene, men med både godt forsvars, angrebs og målmandsspil kan vi gå i omklædningsrummet med en føring på 16-6.

Drengene fortsætter det koncentrerede spil igennem hele anden halvleg også, hvor føring blot bliver større og større. Troels Aagaard er eneste markspiller der ikke kommer på måltavlen i dag, men man må sige han havde chancen på en friløber mod slutningen af kampen. Vi slipper ikke foden fra speederen og cruiser mod en storsejr på hele 39-27.

Med dagens sejr overvintre vi derfor på rækkens 1. plads.Nu venter en måneds kamppause henover julen inden vi tager hul på anden halvdel af sæsonen. I første kamp venter NNFH-Lemvig på udebane søndag d. 13. januar. I pausen ligger drengene ikke stille. Der skal trænes hårdt frem mod foråret, og det hele skal testes af i et par testkampe.

 

Målscorer HCM:

Frederik Skov 8

Marcus Abildgaard 7

Mathias Petersen 6

Mikkel Madsen 5

Nicolai Witt 5

Rasmus Madsen 3

Mads Hyldgaard 2

Magnus Falborg 2

Kristian Tind 1