Facebook

Årets første kamp i 1. division blev en kamp præget af hårdt forsvarsspil og mange brændte chancer. Kampen er langt henad vejen ganske lige, dog er det hele tiden os, som skal jagte udligningen. Vi går til pause nede med 1, og må til slut indkassere et nederlag på 26-23.

Der blev givet og taget i begge forsvar, og i begge mål var der gode redninger. Første halvleg startede målfattigt, og generelt er første halvleg lige hele vejen igennem. Vi går til pause nede med et mål, efter at have indhentet en tre-måls føring til Otterup.

Anden halvleg er lidt samme fortælling til at starte med, bare med lidt flere scoringer i begge ender. I midten af anden halvleg har vi 5 minutters målpause, som Otterup udnytter til fulde. Med 4 scoringer i træk slår de det hul vi aldrig får lukket igen, og vi må tage hjem med et 26-23 nederlag.

Nu skal der restitueres hurtigt, for der er ikke længe til næste kamp. Allerede på torsdag venter næste opgør og første hjemmekamp i 2020, når lokalrivalerne fra Skive FH gæster Klink & Jensen Arena, Sportscenter Herning. Den kamp spilles torsdag d. 16. januar kl. 19.