Vi mødte for alvor 888ligaens førerhold

onsdag D. 21 marts 2018 - Skrevet af Janne Henneberg

GOG holdt sig virkelig ikke tilbage i aftenens opgør i 888ligaen. Vi kunne virkelig mærke at vi mødte ligaens førerhold, der efter en velspillet første halvleg går til pause med en føring på 20-8. De holdte fast i stærkeste opstilling længe og tager en sikker sejr på 41-13.

Vi er med i kampens første 10 minutter, hvor vi blot er bagud 5-4. Herefter gik det rigtig stærkt og GOG udbyggede hele tiden deres føring gennem de første 30 minutter. Vi går efter første halvleg i omklædningsrummet nede med 20-8.

Vi har det rigtig svært mod et ekstremt velspillende GOG mandskab i anden halvleg. Hjemmeholdet holder fast i stærkeste opstilling langt inde i anden halvleg, og får samtidig testet deres 7 mod 6 spil af.

Vi må tage hatten af for GOG der holder niveauet tårnhøjt gennem hele kampen, og derfor bliver det også et nederlag på hele 41-13. Vi vil samtidig gerne takke et fantastisk hjemmepublikum, der også gav flot opbakning til vores unge hold.

Vi slutter grundspillet af om en uge, når vi i Den Runde Hal tager imod den anden kandidat til førstepladsen fra Skjern Håndbold.

 

Målscorer:

Rasmus Madsen 4

Jacob Østergaard 2

Giorgi Arvelodi 2

Casper Sas 2

Andreas Olsen 1

Jacob Larsen 1

Mathias Gjestrud 1