Vi manglede et gear eller to mod Århus

tirsdag D. 26 september 2017 - Skrevet af Janne Henneberg

Dagens opgør mod Århus Håndbold blev aldrig vores kamp og efter en mindre vellykket første halvleg går vi til pause bagud 12-18. Der kom først for alvor gang i skudarmene mod slutningen af anden halvleg, og det er derfor gæsterne der tager de to point med hjem efter en sejr på 26-30.

Vi kommer bagud fra start i aftenens kamp. Specielt defensivt har vi svært ved at finde hinanden og er hele tiden et skridt efter de hurtige Århus spillere. Samtidig brænder vi for meget i den anden ende af banen, hvor vi ellers kommer frem til mange gode chancer. Returboldene havner i hænderne på en Århus spiller, og de får derved også en masse lette mål i første halvleg.

Drengene så klar ud fra anden halvlegs start, men igen er det Århus der kommer til de nemme mål. 10 minutter inde i anden halvleg kommer vi bagud med 10 mål, hvilket er en føring Århus er gode til at fastholde. Med lidt under 15 minutter igen begynder der for alvor at komme gang i skudarmen hos Lars Jakobsen og Eivind Tangen, samtidig gør Lars Eggen Rismark et godt indhop i målet. Der blev kæmpet til sidste fløjt, men vi må bare erkende at det ikke var vores aften.

Det er desværre for sent, der kommer gang i målene og vi erkende at anden nederlag i sæsonen er en realitet. Århus vinder med 26-30 og kan sætte de to point ind på deres konto. Næste kamp er næste onsdag når vi tager en tur til Aalborg og møder de forsvarende danske mestre.

 

Målscorer HCM:

Eivind Tangen 7

Jonas Samuelsson 4

Rasmus Carlsen 4

Besard Hakaj 3

Jacob Østergaard 3

Lars Jakobsen 3

Morten Slundt 1

Dennis Kirkegaard 1

 

Udvisninger HCM:

Jacob Østergaard 2

Besard Hakaj 1

 

Målscorer Århus Håndbold:

Torben Petersen 5

Fredrik Shilling 5

Anders Martinusen 5

Omar Magnusson 3

Sigvaldi Gudjonsson 3

Nikolaj Læsø 3

Sebastian Henneberg 2

Robert Gunnarsson 2

Tobias Møller 2

 

Udvisninger Århus Håndbold:

Mads Honoré 1

 

Tilskuere i Den Runde Hal 718