Vi husker den flotte første halvleg

onsdag D. 21 februar 2018 - Skrevet af Janne Henneberg

Vi var her til aften vidne til to vidt forskellige halvlege. Vi spiller rigtig flot håndbold i løbet af de første 30 minutter, og kan gå i omklædningsrummet blot bagud 17-13. Anden halvleg blev lige så svær som forventet, og BSV viste for alvor klassen.

Aftenens kamp starter i et rigtig højt tempo, og vi kommer hurtigt foran både 0-2 og 1-3. Herefter får BSV indstillet forsvaret og sætter på kort tid et par hurtige kontramål ind og bringer sig foran 4-3. Vi skal lige indstille os på det hurtigere tempo, men kommer hurtigt igen bedre med.

Vi spiller generelt en rigtig flot første halvleg, og på intet tidspunkt er der lange perioder uden mål. Der bliver gået direkte mod mål hele vejen igennem. Den flotte første halvleg betyder at vi blot går til pause bagud med 17-13.

Anden halvleg bliver akkurat så svær som vi desværre havde forventet. Men alle fighter hele vejen igennem og viser at de ikke er bange. En 17 minutters scoringspause er meget dyr og vi går i den periode fra at være bagud 19-15 til 29-15. Det knækkede ikke drengene som fortsatte med at give alt, men BSV er et stærkt hold og de løber også med sejren på 38-19.

De to debutanter Rasmus Madsen og Jacob Larsen får for alvor i aftenens kamp vist, at der gemmer sig mange stærke aktioner og fantastisk mål i dem. De to noterer sig for henholdsvis 6 og 9 mål og scorer imponerende 15 ud af 19 mål.

Næste gang vi skal se alle de unge gutter i aktion igen er næste fredag, når vi byder velkommen til Nordsjælland Håndbold i Den Runde Hal.

 

Målscorer:

Jacob Larsen 9

Rasmus Madsen 6

Jørgen Rasmussen 2

Casper Ebbesen 1

Jacob Østergaard 1