Vi finder flere og flere løsninger

fredag D. 2 marts 2018 - Skrevet af Janne Henneberg

Vores unge drenge finder efterhånden, som de har mere tid og flere kampe sammen, frem til en masse gode løsninger. Vi spiller pænt op med Nordsjælland i første halvleg og er blot bagud 11-14 efter de første 30 minutter. Anden halvleg blev lidt anderledes og vi ender med et nederlag på 20-34.

Første halvleg starter en anelse nervøst, og samtidig kommer Nordsjælland ind på banen med en masse fart. Vi kommer hurtigt bagud med et par mål, men finder derefter sammen i forsvaret og angrebet og kommer bedre med.

Jo længere vi kommer hen i halvlegen, jo tættere kommer vi også på. I flere omgange og i en lang periode er vi blot bagud med 2 eller 3 mål. Et par fejl sniger sig ind til sidst, men det ændrer ikke på at det var en flot halvleg og vi gik til pause blot bagud 11-14.

Nordsjælland strammede grebet i anden halvleg, og kom klart bedst ud fra omklædningsrummet. Vi kæmper lidt i starten, og det er dyrt mod slutspilskandidaterne.

Der sniger sig flere fejl ind, og det bliver straffet. Nordsjælland trækker igennem hele anden halvleg mere og mere fra. Vi kæmpede hele vejen igennem og moralen var høj, men vi indkasserer et nederlag på 20-34.

Vi er inde i en periode med 3 kampe på en uge, og vi skal allerede i kamp igen søndag. Her venter Rækker Mølle i 5. runde af Santander Cuppen. Næste kamp i 888ligaen er onsdag d. 7. marts når vi gæster KIF Kolding København.

 

Målscorer:

Jacob Larsen 4

Jacob Østergaard 3

Casper Ebbesen 3

Oliver Bondrop 2

Emil Foldager 2

Jakob Holk 2

Casper Sas 2

Rasmus Madsen 1