Facebook

Aftenens kamp mod HRH 74, Roslev bød i den grad på flot og koncentreret spil i begge ender af banen. Gennem første halvleg trækker vi hele tiden fra, og kan fortjent gå til pause med en 16-10 pause. Igennem anden halvleg trækker vi yderligere fra til slutresultatet 33-19.

Kampen starter i et højt tempo, og holdene følges ad til 4-4. Herefter får vi bedre fat i forsvaret, og er samtidig skarpe i den anden ende. Specielt de to fløje Mathias Petersen og Frederik Skov bidrager i aften flittigt til måltavlen.

Anden halvleg starter med strafferedning nr. 2 fra Frederik Sand, og dette skulle ikke blive den sidste. Vi trækker yderligere fra igennem de sidste 30 minutter, og der bliver også plads til at teste flere ting af. Kampen slutter med en fortjent 33-19 sejr efter strafferedning nr. 4 fra Frederik Sand efter tid. Anden halvleg bød derudover på sæsonscoring nr. 100 fra Mikkel Madsen.

Denne uge byder på endnu en kamp, når Aars HK venter i en yderst svær udekamp. Kampen spilles søndag d. 24. februar kl. 16.30 i Idrætscenter Søndermarken i Aars.