Facebook

Inden lørdagens kamp mod Nørre Djurs HK manglede vi blot én sejr mere i de to sidste kampe, for at sikre den direkte oprykning til 1. division. Sæsonens målsætning om oprykning blev sikret efter en flot 36-28 sejr over lørdagens gæster.

Sportscenter Herning var fyldt og der var en kanon stemning fra starten. Samtidig kom drengene flot fra start på banen og var foran 9-5 efter det første kvarter. Herefter kom Nørre Djurs tilbage i kampen og var helt med, inden vi trak lidt fra igen til pausestillingen 15-12.

Anden halvleg blev en yderst målrig affære. En fantastisk og koncentreret indsats hele vejen rundt gjorde at vi hele vejen igennem kunne trække mere og mere fra. Med slutresultatet 36-28 og god stemning på tilskuerpladserne blev drengene fortjent fejret med champagne på banen efterfølgende.

Sejren betyder at vi i næste sæson er at finde i 1. division. Inden da har vi en sidste kamp i 2.division ude mod Viborg HK lørdag d. 30. marts kl. 16. Vi runder sæsonen af med et pokalbrag mod Skjern Håndbold hjemme onsdag d. 3. april. Bestil dine billetter ved at sende en mail til hcm@hcmidtjylland.dk. Se billetpriserne her.

Målscorer:

Mikkel Madsen 10

Sebastian Jensen 7

Frederik Skov 6

Nicolai Witt 5

Mathias Petersen 4

Marcus Abildgaard 2

Troels Aagaard 1

Mads Svangren 1