Velkommen til en ny sæson

torsdag D. 10 august 2017 - Skrevet af Sofie Thaarup

Vi har op til denne sæson sagt goddag til rigtig mange nye ansigter i klubben. Mens vi går og glæder os til at komme i gang med sæsonen, kan du her få overblik over truppens sammensætning, så du er klar til fløjten lyder for første gang i Den Runde Hal.

I de kommende uger op til turneringsstarten kan du komme tæt på de nye spillere på holdet samt vores nye cheftræner gennem en række portrætter. De nye ansigter i truppen er Jonas Samuelsson, Besard Hakaj, Anders Petersen, Mathias Gjestrup, Casper Ebbesen og slutteligt på trænerpositionen Jonas Wille. Her får du i første omgang indblik i truppens sammensætning på de enkelte positioner.

Bagspillere: Rasmus Carlsen, Morten Slundt, Eivind Tangen, Mathias Gjestrup, Lars Jakobsen, Espen Lie Hansen

Venstre fløje: Jørgen Rasmussen (skadet), Casper Ebbesen, Casper Sas

Højre fløje: Jonas Samuelsson, Dennis Kirkegaard

Stregspillere: Besard Hakaj, Oliver Bondrop, Jacob Østergaard

Målmænd: Lars Eggen Rismark, Anders Petersen

Trænere/staben: Jonas Wille, Morten Secher, Thomas Bay, Karsten Knudsen

Med 5 nye navne i truppen har vi behov for at blive spillet sammen og lære hinanden at kende både på og uden for banen. Derfor skal truppen fra den 17. august på træningslejr i Norge, hvor der er 3 kampe på programmet mod henholdsvis Drammen, Mors-Thy og Halden, hvor sidst nævnte er tidligere arbejdsgiver for hele 5 mand i truppen inklusiv vores nye cheftræner Jonas Wille – så det bliver formentlig en kamp med masser af intensitet. 

Vi glæder os til at se nye som gamle ansigter i aktion når sæsonen starter op i september. Kan du ikke vente med håndbold indtil da, spiller vi en række træningskampe, hvor den næste er i morgen, hvor vi møder Skjern kl. 16.00 i Lalandia, Billund.