Tung eftermiddag i Skive

lørdag D. 19 januar 2019 - Skrevet af Janne Henneberg

Eftermiddagens kamp ude mod Skive bar præg af for få redninger, for få tacklinger og alt for mange brændte chancer. Vi halter efter hele kampen, og må indkassere sæsonens tredje nederlag på 32-29, efter at have været nede med 16-14 pausen.

Vi startede ellers utroligt flot og var hurtigt foran 1-3, men herefter så Skive sig ikke tilbage. Det var et helt andet hold end det vi mødte før jul, og i dag havde de bestemt skarp-skytterne med. Vi kæmper rigtig meget med tingene i begge ender, og må gå til pause nede med 16-14.

I anden halvleg fortsætter Skive det hårde tryk, og vi har svært ved at finde løsningerne. Skive trækker mere fra, men vi er tæt på at komme helt tilbage, og er mod slutningen kun nede med 1. Desværre kommer vi ikke tættere på og må erkende at det ender med et nederlag på 32-29.

Om 8 dage venter endelig årets første hjemmekamp, hvor vi håber at revanchere dagens nederlag. Vi håber derfor at der vil være fuld opbakning, så vi kan fortsætte den ubesejrede stime i egen hule. Vi møder søndag d. 27. januar kl. 12.00 Hornbæk SF.

 

Målscorer HCM:

Mikkel Madsen 8

Sebastian Jensen 7

Mathias Petersen 4

Frederik Skov 3

Rasmus Madsen 3

Mads Svangren 2

Mads Hyldgaard 1

Marcus Abildgaard 1