Facebook

Ud af sæsonens fire første kampe har vi nu spillet ter helt utrolig tætte kampe. Hvor de to første endte med en et-måls sejr, trak vi ikke det længste strå i den tredje. Efter at have ført med en enkelt ved pausen, er det Skive FH, som tager en 29-26 sejr.

Skive kom buldrende ud til kampen og tog en hurtig føring. Samtidig skulle vi lige finde det den rigtige modstandskraft. Herfra kom vi bedre med, og havde godt gang i angrebsspillet. Mod slutningen af første halvleg kommer vi helt med og tager også en føring på 14-15 med til pause.

Generelt er kampen mod Skive en kamp, som bølger frem og tilbage, men vi slår et hul på 3 mål efter 38 minutter. Herefter render vi ind i en målpause, og Skive kommer helt med igen. Et par udvisninger til slut bliver dyre, og hvor marginalerne i tidligere kampe har været med os, var de i stedet mod os i Skive. Vi satser til sidst og hjemmeholdet scorer mod slut i tomt mål til slutstillingen 29-26.

Vi er klar til at kæmpe videre, og arbejde hårdt på at næste opgør ender med en sejr. Vi har allerede muligheden igen om en uge, når vi i Klink & Jensen Arena får besøg af Team Sydhavsøerne. Denne kamp spilles lørdag d. 28. september kl. 14:00. Vi glæder os til at se jer.