Topholdet blev for stor en mundfuld

tirsdag D. 21 november 2017 - Skrevet af Sofie Thaarup

Efter weekendens sejr over bundholdet fra Tønder var det en helt anden opgave som ventede i aftenens kamp, hvor topholdet fra GOG var på besøg i Den Runde Hal. Den opgave formåede vi desværre ikke at løfte, og vi må derfor se os slået med 30-35.

Kampen starter i et hæsblæsende tempo og med flot håndbold fra begge mandskaber hvorfor stillingen efter bare 5 minutters spil er helt lige 4-4.

Vi fortsætter det solide angrebsspil men mangler at få dæmmet op for ligaens førerhold, som spiller effektivt når de har bolden. Hver eneste fejl bliver straffet og halvvejs gennem første halvleg må vi derfor se gæsterne trække fra med en stime på 6 mål i streg til stillingen 7-11.

Vi formår dog at løfte vores niveau igen og komme stærkt tilbage i kampen, hvorfor vi kan gå til pausen kun bagud med 2 mål. Ingen af forsvarene formår at dæmme op for det solide angrebsspil og høje tempo som præger kampen, hvilet pausestillingen 16-18 vidner om.

Vi kommer stærkt ud til anden halvleg og henter hurtigt de to mål som gæsterne havde lagt sig i spidsen med, inden vi selv trækker i førertrøjen ved stillingen 20-19. Gæster vil det dog anderledes og med godt et kvarter tilbage af kampen er stillingen igen helt lige 25-25.

Vi forsætter med at levere flot angrebsspil i højt tempo, men formår ikke at udnytte en dobbelt udvisning til GOG, som ellers lignede chancen for at trække fra. På trods af, at vi spiller en flot kamp, viser de fynske gæster hvorfor de på nuværende tidspunkt indtager første pladsen i ligaen, da hver eneste fejl vi begår bliver straffet med et mål i den anden ende.

Derfor må vi se et 5-måls nederlagt i øjnene efter en intens og tæt kamp, hvor vi desværre ikke havde hvad det krævede, da kampen skulle afgøres og manglede de sidste procenter i forsvaret gennem det meste af kampen. 

Jacob Østergaard blev af publikum suverænt kåret til kampens spiller efter en flot fight over hele kampen.

 

Målscorere HCM:          

Eivind Tangen 7

Besard Hakaj 6

Jonas Samuelsson 5

Rasmus Carlsen 5

Esben Lie Hansen 4

Jacob Østergaard 1

Morten Slundt 1

Lars Jakobsen 1

 

Udvisninger HCM:

Esben Lie Hansen 2

 

Målscorere GOG:

Gøran Søgaard 7

Magnus Jøndal 6

Henrik Jakobsen 5

Jon Andersen 4

Lasse Kronborg 3

Lars Hald 3

Mark Strandgaard 3

Lasse Kjær Møller 2

Frederik Andersen 1

Frederik Clausen 1

 

Udvisninger GOG:      

Lars Hald 1

Torsten Laen 1

 

Tilskuere i Den Runde Hal: 1252