Stærk medvind i anden halvleg sikrer sejren

torsdag D. 12 oktober 2017 - Skrevet af Janne Henneberg

Topholdet Bjerringbro-Silkeborg gæstede her til aften Den Runde Hal, og hvilken fantastisk aften det blev. Første halvleg var en hård og meget lige kamp, men BSV var hele tiden et skridt foran og gik til pausen foran 11-14. Anden halvleg er en hel anden fortælling. Drengene spillede fantastisk og trækker sig så fortjent sejrrigt ud af aftenens kamp med stillingen 32-30.

Første halvleg starter meget roligt og målfattigt. De første 30 minutter er generelt meget lige, men i et par omgange er BSV foran med 2-3 mål. Vi kommer igen, men et par hurtige scoringer inden pausen betyder at BSV går i omklædningsrummet med en føring på 11-14.

Spillerne må have fået et skud energi i pausen, for der var vanvittig fart i benene fra anden halvlegs start. Et stærkt forsvar og mange hurtige kontrascoringer førte til 12 scoringer på de første 12 minutter af anden halvleg.

Vi er på det tidspunkt foran med et par stykker og er ovenpå. Lars Jakobsen og Jonas Samuelsson går for alvor forrest i aftenens kamp of finder vej til netmaskerne efter behag. Samtidig bliver der knoklet i forsvaret og kæmpet for hver eneste bold.

Kampen bliver mod slutningen rigtig spændende, hvilket får hallen til at give den fuld gas. Opbakningen hjælper på banen og boldene ryger i aften ud til os, og det bliver i den anden ende omsat til mål. Med lidt over 1 minut igen er vi foran med 2, men en hurtig BSV scoring gør det igen spændende. Med blot 8 sekunder igen gør scorer Eivind det afgørende mål til slutresultatet 32-30. Vi får en fantastisk sejr og to vigtige point ryger ind på kontoen.

Vi takker for en fantastisk opbakning i Den Runde Hal. Der var fuld knald på lægterne og hele hallen var med. Nu venter en rigtig spændende tur over broen i næste uge, når vi skal på en lang udebane tur og en vigtig kamp mod Nordsjælland Håndbold.

 

Målscorer HCM:

Jonas Samuelsson 9

Lars Jakobsen 7

Eivind Tangen 4

Rasmus Carlsen 4

Besard Hakaj 3

Casper Sas 2

Morten Slundt 1

Jacob Østergaard 1

Espen Lie Hansen 1

 

Udvisninger HCM:

Eivind Tangen 1

Besard Hakaj 1

Rasmus Carlsen 1

Jacob Østergaard 1

Casper Sas 1

 

Målscorer BSV:

Nikolaj Øris 8

Sebastian Skube 7

Jacob Lassen 6

Michael V. Knudsen 5

Mads Øris 1

Kasper Olsen 1

Nikolaj Markussen 1

Rasmus Jensen 1

 

Udvisninger BSV:

Jacob Lassen direkte rødt

 

Tilskuertal: 2123