Facebook

Vi kæmper med tingene i begge ender gennem de første 30 minutter, og efter skiftende føringer går vi til pause med stillingen 14-14. Efter pausen får vi specielt styrket forsvarspillet, og samtidig begynder vi at hamre boldene ind i den anden ende og tager dermed en flot 25-34 sejr over Hjallerup.

Drengene ville frem ad fra start, og kommer også hurtigt foran 1-3. Men vi kæmper en del med at finde den rette højde i forsvaret og samtidig brænder vi mange chancer i den anden ende. Holdene skiftes til at have en smal føring, men går i omklædningsrummet helt lige 14-14.

Anden halvleg er en anden fortælling. Starten af halvlegen minder dog meget om første, men da vi får styr på forsvaret og samtidig scorer på vores chancer begynder vi at trække fra. Med hele 20 scoringer de sidste 30 minutter og flot spil får vi derfor en flot 25-34 sejr med hjem til Herning.

Dagens sejr, og vores forspring til den nærmeste forfølgere betyder at vi med blot en sejr i de sidste 2 kampe er sikre på den direkte oprykning til 1. division. Første forsøg mod den direkte oprykning er lørdag d. 23. marts, hvor vi får besøg af Nørre Djurs HK i Sportsenter Herning. Kom og bak drengene op!