Facebook

Vi oplevede i Odense fredag aften to vidst forskellige halvlege. Vi kommer godt fra start, og får hurtig en 4 måls føring, men det er alligevel Odense som går bedst til pause. I anden halvleg spiller vi yderst godt i begge ender af banen, og efter at have ført med 7 undervejs, sejre vi til sidst 23-26.

Hurtigt angrebsspil og redninger i målet gav os hurtigt en føring på 2-6. Odense bragte herefter deres stærke 7 mod 6 i spil, hvilket vi ikke formår at løse tilstrækkeligt i første halvleg. Samtidig falder vores målfrekvens, og vi gr derfor til pause nede med 12-10.

I anden halvleg får vi meget bedre styr på deres 7 mod 6 spil, og samtidig tager Frederik Hummelmose godt fra i målet. I den anden ende stiger frekvensen af mål, og vi trækker fra Odense. Vi er foran 18-26 med 6 minutter igen, inden Odense lukker opgøret med 5 mål i træk til slutresultatet 23-26.

Med sejren rejser vi hjem med to point og fastholder samtidig vores plads i toppen. Vi har nu kun en kamp tilbage i 2019. Det er hjemme i Klink & Jensen Arena, når TM Tønder kommer på besøg lørdag d. 21. december. Den kam spilles kl. 16.00.