Solid indsats var desværre ikke nok til point i Skjern

lørdag D. 9 december 2017 - Skrevet af Webredaktionen

Efter sidste uges mareridt af en kamp i Esbjerg, var vi tørstige på revanche og gik til kampen med stor tro og vilje. Vi fightede alt hvad vi havde lært og spændingen var stor, da stillingen med 1 minut igen var 24-24. Vi formåede dog ikke at få lukket for Skjerns angreb, og måtte se til mens pointene og sejren forblev i Skjern Bank Arena da slutfløjtet lød og stillingen på tavlen viste 25-24.

Vi viste stor gejst og vilje og kom stærkt fra start med en to-måls-føring. Ca. 10 minutter inde fik Skjern udlignet til 8-8 og fik derefter lige så stille spillet til at køre. Anders Petersen fik dog derefter gang i målmandsspillet og hjalp os godt på vej, i en periode hvor vi konstant var nede med to mål. Vi fik dog hentet Skjern mod slutningen af halvlegen og måtte gå til pause med stillingen 14-14.

Anden halvleg fungerede dog ikke helt så godt for os, hvor vi i flere perioder fik svært ved at finde forbi en velspillende Emil Nielsen.

Med kun 10 minutter igen og 24-21 på tavlen, så det sort ud. Men stor fight og tro banede vejen for et stærkt comeback, og en udligning til 24-24 med kun et minut tilbage. Her fik Skjern dog deres til at fungere med et velspillende angreb og scorede det afgørende mål med kun få sekunder tilbage på haluret, og vinder det spændende opgør 25-24.

Der er dog ikke en finger at sætte på dagens indsats, ledt af en velspillede Anders Petersen i målet og en stærk fight af Rasmus Carlsen i modsatte ende, der indkasserer topscorertitlen med 6 mål.

 

Målscorere HCM:

Rasmus Carlsen 6

Basard Hakaj 5

Lars Jakobsen 5

Espen Lie Hansen 4

Eivind Tangen 1

Jonas Samuelsson 1

Jacob Østergaard 1

Jørgen Rasmussen 1

 

Redningsprocent HCM:

Anders Peterson 40%

Lars Eggen Rismark 0%

 

Udvisninger HCM:

Jørgen Rasmussen 1

Lars Jakobsen 1

Besard Hakaj 1

Eivind Tangen 1

Jacob Østergaard 1

 

Målscorere Skjern:

Kasper Søndergaard 7

Markus Olsson 6

Anders Eggert 4

Bjarte Myrhol 4

René Rasmussen 2

Jonathan Stenbäcken 1

Bjarke Christensen 1

 

Redningsprocent Skjern:

Emil Nielsen 52%

Tibor Ivanisevic: 22%

 

Udvisninger Skjern:

Jonathan Stenbäcken 1