Pressemeddelelse : Søren Baadsgaard fortsætter som assistent træner i HC Midtjylland

torsdag D. 18 juni 2020 - Skrevet af Kim Simonsen

HC Midtjyllands Søren Baadsgaard fortsætter som assistent træner i de kommende 2 sæsoner – Søren tager dermed endnu en tørn i klubben.

Søren Baadsgaard fortsætter dermed det succesfulde parløb med Mads Hjortshøj, der i denne sæson har bragt HCM på en flot 3. plads i 1. division.

Søren Baadsgaard udtaler om forlængelsen ”Det har været en fantastisk rejse siden vi genstartede HCM i foråret 2018. Første år med oprykning til 1. division og i år har vi bare præsteret på et rigtigt højt niveau. Jeg har befundet mig godt i min nye rolle som assistent træner i HC Midtjylland og samarbejdet med Mads fungerer perfekt så derfor vil jeg meget gerne fortsætte arbejdet med det spændende unge hold vi har.

Med en 3. plads i den forgangne sæson, så kommer der endnu mere pres på den unge trup, og det glæder jeg mig til at fortsætte arbejdet med. Der håber og tror jeg at min erfaring kommer os til gode og håber samtidig at jeg fortsat kan bidrage til spillet på banen.

Formand Kim Simonsen er glad for at Søren Baadsgaards fortsætter i klubben.

En af de vigtigste forlængelser er nu på plads – Søren har sammen med Mads haft en enorm betydning for den placering vi har opnået i 1. division, så da snakken om en forlængelse gik i gang var vi ikke i tvivl om, at det var en god ide og at vi samtidig fik lavet en 2 årig aftale med Søren er bare fantastisk – det gør, at vi har ro på træner kabalen de næste par år så vi kan fortsætte den positive sportslige udvikling der er i gang.

Søren har bare den ro og rutine, der er med til at støtte de unge spillere af, og vi kan se, at hans samspil med Mads Hjortshøj fungerer perfekt og så er Søren jo bare bundseriøs – både på og udenfor banen – en klar gevinst for hele klubben.

For yderligere information kontakt venligst

HC Midtjylland

Kim Simonsen

Formand

Telefon: +45 20 14 53 35