Slinger i valsen på vej mod dagens sejr

lørdag D. 27 oktober 2018 - Skrevet af Janne Henneberg

Det var lidt en blandet pose bolsjer i dagens kamp, men Hornbæk SF er aldrig for alvor tætte på de to point i dag. Flere perioder er det rigtig flot spil i begge ender, og vi ender med en sikker sejr på 27-36 efter en 11-19 føring ved pausen.

Første halvleg starter igen i et højt tempo og vi får fra start bredt spillet godt ud. Hornbæk vil rigtig gerne spille en hård fysisk kamp, og der går lang tid i første halvleg før linjen rigtig bliver fundet. Det giver derfor en række udvisninger og vi kan mod slutningen af første halvleg trække fra til 11-19.

I anden halvleg tester begge 7 mod 6 spillet af, og det gør både noget godt og dårligt for begge hold. Hornbæk er bedst til at straffe fejlene og har flere mål på tomt mål. Vi fortsætter dog med at lave mange mål i den anden ende og kan derfor sikkert hiv de to point med hjem efter en 27-36 sejr.

Næste opgave er allerede på torsdag i endnu en udekamp. Turen går til Aalborg, hvor Nøvling venter. Tak for opbakningen til alle de fremmødte i Randers i dag!

 

Målscorer HCM:

Mikkel Madsen 8

Marcus Abildgaard 6

Mathias Petersen 5

Rasmus Madsen 5

Thomas Huseby 4

Frederik Skov 3

Nicolai Witt 3

Troels Aagaard 2