Skuffelse i Den Runde Hal

tirsdag D. 4 oktober 2016 - Skrevet af Lars Skjøth Bruhn

Aftenens kamp endte i en nedtur for vores vedkommende, og efter en tæt kamp endte vi med et nederlag på 26-27 til gæsterne fra SønderjyskE.

Vi kom ellers godt fra start, og indtil der manglede fem minutter af første halvleg havde vi stort set været foran hele kampen. SønderjyskE sluttede dog halvlegen godt af, og udeholdet kunne gå til pause for 15-13.

I anden halvleg kommer vi godt ud og får scoret de første to mål. Derfra fortsatte det med at være en lang og utrolig tæt fight de to hold imellem.

Med syv minutter tilbage af kampen kommer vi for første gang foran i anden halvleg, men det holdt desværre ikke til slut. Gæsterne bragte sig foran med en enkelt med 45 sekunder tilbage, og i det efterfølgende angreb brænder vi desværre ude bagfra.

Vi må derfor sande, at vi ikke længere er ubesejret i 888ligaen. Nu gælder det om at se frem ad, hvor vi allerede om få dage skal i ilden igen, når vi på udebane skal møde Skanderborg Håndbold.

 

Topscoren i dag blev Jørgen Rasmussen med 6 mål. De øvrige målscorere var: Dennis Kirkegaard 5, Eivind Tangen 4, Morten Slundt 4, Espen Lie Hansen 4, Jacob Østergaard 2, Mathias Pilgaard 1.

I målet stod Tim Winkler med en redningsprocent på 40 % efter 16 redninger på 40 skud. Lars Eggen Rismark var kun inde på et straffekast, hvor han desværre måtte se sig passeret.

Jacob Østergaard og Eivind Tangen blev noteret for en 2-minutters udvisning hver.

For gæsterne fordelte målscorerne sig således: Adam Nyfjäll 4, Simon Kristiansen 4, Claus Kjeldgaard 3, Jonas Samuelsson 3, Frederik Børm 3, Christoffer Fors 3, Alexander Hansen 2, Mattias Thynell 2, Jacob Pedersen 1, Kenneth Hansen 1, Aaron Mensing 1.

Anders Petersen havde en redningsprocent på 25 % efter 7 redninger på 28 skud, mens Thorsten Fries stod med en redningsprocent på 50 % efter 5 redninger på 10 skud.

For SønderjyskE fik Adam Nyfjäll, Simon Kristiansen og Frederik Børm en udvisning hver.

 

Vores næste hjemmekamp er om otte dage, når vi onsdag den 12. oktober tager imod Bjerringbro-Silkeborg klokken 19.00. Du har mulighed for at købe billetter til opgøret her.