Skjern trak det længste strå

fredag D. 10 marts 2017 - Skrevet af Sofie Thaarup

Skjern har bare tabt to gange på hjemmebane i denne sæson og i en fantastiske kulisse i Skjern Bank Arena kunne vi desværre ikke ændre på den statistik.

I aftenens udekamp skulle vi forsøge at komme tilbage på sporet i 888ligaen, men et Skjern hold på hjemmebane med 3210 tilskuere i ryggen, blev desværre for stor en mundfuld. Vi må se os slået af et velspillende hjemmehold i en kamp hvor vi i store perioder af kampen spillede rigtig flot håndbold og kæmpede for hver en bold.

Vi var fra første fløjt klar til kamp og kommer hurtigt foran 3-0. Skjern kom dog stærkt igen og efter 10 minutters spil var stillingen 5-4 til hjemmeholdet. Vi har svært ved at finde løsningerne overfor et stærkt Skjern forsvar og det kommer til at koste i den anden ende. Vi må derfor gå til pause bagud med 15-11.

Vi kommer ud til anden halvleg med fornyet tro på tingene og starter halvlegen ligeså godt som den første. Efter godt 40 minutters spil har vi hentet hjemmeholdets forspring og udlignet til stillingen 19-19.

En række diskuterbare kendelser, heriblandt 3 udvisninger, hvor vi i en periode var reduceret til 4 mod 6, blev afgørende for kampens forløb. Skjern bringer sig i denne periode foran med 23-20, og den 3 måls føring formår vi ikke at hente trods en flot fight af drengene. I den resterende del af kampen udveksler holdene mål og vi må derfor indkassere et 27-24 nederlag.

Skjern forsvaret havde stor andel i hjemmeholdets sejr, men set med Midtjylland briller var der også rigtig mange positive elementer at tage med videre til næste kamp. Vi holder blandte andet Skjern fra at score i en lang periode i undertal.

Tak til de medrejsende fans som valgte at bruge deres aften på at bakke holdet op. Vi har brug al jeres støtte igen på onsdag, når vi tager imod TTH Holstebro I Den Runde Hal, til endnu en vigtig kamp om slutspilspoint.

 

Målscorere HCM:           

Eivind Tangen 7

Espen Lie Hansen 7

Kasper ”Gutte” Gudnitz 3

Jørgen ”Jønne” Rasmussen 2

Jacob Østergaard 2

Oliver Bondrop 1

Rasmus Carlsen 1

Dennis Kirkegaard 1

 

Udvisninger HCM:

Jacob Østergaard 1

Kristian Gjessing 1

Espen Lie Hansen 1

Morten Slundt 1

 

Redningsprocent HCM:

Tim Winkler 25% (4/16)

Lars Eggen Rismark 42% (9/21)

 

Målscorere Skjern Håndbold:

Lasse Mikkelsen 7

Markus Olsson 6

Bjarke Christensen 5

Bjarte Myrhol 4

Morten Balling 2

René Rasmussen 2

Jesper Dahl 1

 

Udvisninger Skjern Håndbold:

 

Redningsprocent Skjern Håndbold:

Tibor Ivanisevic 28% (8/28)

Magnus Dahl 42% (3/7)

 

Tilskuere i Skjern Bank Arena 3210