Sejr over de forsvarende mestre

onsdag D. 12 oktober 2016 - Skrevet af Lars Skjøth Bruhn

En meget spændende og intens kamp endte i en stor triumf, da vi besejrede de forsvarende danske mestre, Bjerringbro-Silkeborg, med 28-27 hjemme i Den Runde Hal.

Det startede ellers ikke så godt, og vi kom hurtigt bagud 1-4. Drengene fik dog stille og roligt kæmpet sig bedre ind i kampen, og efter 15 minutters spil kunne Eivind Tangen udligne til 6-6. Efter 21 minutter fik vi vores første føring, men det lykkedes ikke at trække fra gæsterne.

En første halvleg som var præget af en blanding mellem godt defensivt spil og mange offensive fejl endte helt lige, 12-12. Det kunne have været anderledes, da Rasmus Carlsen sled sig igennem og scorede et flot mål i sidste sekund. Målet blev dog desværre underkendt, da der var fløjtet for frikast inden.

Anden halvleg startede lidt lige som første, og vi kom hurtigt bagud med et par mål. Vi fik heldigvis kæmpet os tilbage hurtigt, og der var ingen af holdene, der på noget tidspunkt i anden halvleg var foran med mere end to mål.

Da vi første gang fik en to-måls føring, var det med tre minutter tilbage, og den kom derfor på det helt rette tidspunkt. Der blev dog spænding helt til det sidste, og med 30 sekunder tilbage har Bjerringbro-Silkeborg bolden bagud med en.

Her afslutter Nikolaj Markussen på overliggeren, og vi får herefter bolden på vores hænder med et halvt minut tilbage foran 28-27. Vi spiller den fornuftigt rundt, og Morten Secher tager timeout med 8 sekunder tilbage. Espen Lie Hansen brænder et skud i sidste sekund, men det blev uden den store betydning, da vi stadig endte med den første sejr over Bjerringbro-Silkeborg i næsten to år.

Kasper ”Gutte” Gudnitz blev kåret til kampens spiller efter en fejlfri indsats, som han krydrede med 6 mål og 2 assist.

Med sejren rykker vi forbi dagens modstander i tabellen og placerer os på en øjeblikkelig andenplads i 888ligaen efter seks kampe med 9 point.

 

Dagens topscorer blev Eivind Tangen med 8 scoringer. De øvrige målscorere var: Kasper ”Gutte” Gudnitz 6, Espen Lie Hansen 5, Rasmus Carlsen 3, Dennis Kirkegaard 2, Rasmus Porup 1, Kristian Gjessing 1, Jacob Østergaard 1, Morten Slundt 1.

I målet havde Lars Eggen Rismark 8 redninger, og han stod med en redningsprocent på 36 %, mens Tim Winkler havde 3 redninger på 12 forsøg.

Jacob Østergaard fik to udvisninger i kampen, mens Eivind Tangen og Espen Lie Hansen hver fik en.

 

For gæsterne blev Sebastian Skube topscorer med 7 scoringer. Udeholdets øvrige målscorere blev fordelt således: Nikolaj Markussen 5, Allan Damgaard 3, Stefan Hundstrup 3, Kristian Ørsted 3, Kristian Klitgaard 3, Jacob Lassen 1, Johan Hansen 1, Rasmus Jensen 1.

Sebastian Frandsen og Søren Rasmussen har hver 5 redninger, og de stod med en redningsprocent på henholdsvis 31 % og 27 %.

Klaus Thomsen og Stefan Hundstrup fik begge en udvisning.