Sejr og to point efter en marathonkamp

torsdag D. 1 november 2018 - Skrevet af Janne Henneberg

Der var en helt vild tænding igennem samtlige 60 minutter af aftenens kamp. Vi holder hovedet mest koldt og er ikke på et tidspunkt bagud. Efter de første 30 minutter går vi i omklædningsrummet med en føring på 14-16, og kan efter en lang anden halvleg hive en sejr på 28-32 med hjem.

Vi starter aftenens kamp med 8 scorede mål i de første 8 minutter, men falder herefter en del i frekvens. Kendetegnet er helt bestemt fornuftigt angrebsspil, men med flere brændte chancer. Det halter mere i den anden ende, hvor Nøvling kommer for nemt til deres scoringer. Pauseresultatet er en smal føring på 14-16.

I anden halvleg er der flere længere spilstop, hvor gulvet skal tørres eller dommerne skal vende nogle situationer. To udvisninger oveni hinanden bliver dyre for Nøvling i midten af anden halvleg, og her lykkes det os at slå et større hul end 2 mål. Herfra holder vi Nøvling pænt bag os, og hiver de to point med hjem efter en sejr på 28-32.

Aftenens kamp bød på debut til Andres Simonsen fra vores U18 hold, og det kvitterede han med 4 flotte scoringer.

Efter to udekampe i træk venter nu en hjemmekamp i Herning igen. Lørdag d. 10. november gæster Aars HK Sportscenter Herning, hvor endnu to vigtige point er på spil.

 

Målscorer HCM:

Frederik Skov 9

Mikkel Madsen 6

Nicolai Witt 6

Andreas Simonsen 4

Marcus Abildgaard 3

Rasmus Madsen 2

Kristian Tind Kristensen 1

Thomas Huseby 1