Facebook

Sæsonens tredje hjemmekamp bød på sæsonens tredje hjemmesejr, og fjerde sejr i alt. Kampens indledning er ganske fin for os, og vi tager en føring på 15-11 med til pause. Anden halvleg kan deles i tre med to gode perioder og en mindre god. Men vi slutter godt af og snupper en 36-30 sejr over Team Sydhavsøerne.

I eftermiddagens opgør mod Team Sydhavsøerne kommer vi i starten af kampen bagud 0-1 og senere 5-6, men derfra tog vi mere styringen med kampen. Med flere gode hammere ude bagfra og stærke redninger i målet trækker vi fra til pausestillingen 15-11.

I anden halvleg får vi en ganske flot start, og efter 40 minutter udbygger vi til 23-17. Herefter starter en periode med mange mål til Sydhavsøerne. Vi får ikke løbet ordentligt retur eller lukket af i forsvaret, hvilket betyder at gæsterne kommer lidt for tæt på og det får træner Mads Hjortshøj til at tage timeout.

Kampens sidste kvarter er koncentrationen bedre, og spillet flyder bedre i begge ender. Med 9 scoringer indenfor de sidste 10 minutter trækker vi fra mod slutningen af kampen, og sender Sydhavsøerne hjem med et nederlag på 36-30.

Med dagens sejr indtager vi igen en delt første plads i 1. division. Næste opgør for vores drenge byder på et tidligt topopgør mod et af de andre oprykkerhold, når vi gæster Skovbakken IF. Kampen spilles torsdag d. 3. oktober kl. 19.00 i Vejlby-Risskov Hallen.

Skal du med ud og støtte drengene? Vi arrangerer bustur med afgang fra Sportscenter Herning torsdag d. 3. oktober kl. 17.40. Det koster 50 kr. pr. mand at køre med, og entre betales selv ved siden af. Tilmeld dig ved at skrive antal i en mail til hcm@hcmidtjylland.dk senest onsdag d. 2. oktober kl. 16.