Facebook

Hele torsdag summede stemningen i Klink & Jensen Arena af aftenens topkamp mod Skive FH. På banen startede opgøret tæt, og i højt tempo med mange mål til følge. Efter en tæt første halvleg går vi til pause foran 18-16, inden vi for alvor slår til i anden halvleg og kører en sikker 36-29 sejr hjem.

Der var fart i fødderne fra første fløjt, og målnettene blafrede i begge ender. Efterhånden kommer der lidt mere ro på, mens Nicolai Mortensen får mere fat i målet og vi stabiliseret forsvaret. Modsat er Jonathan Sørensen træfsikker, og han lukker også første halvleg med sin 6. scoring til 18-16.

Vi kommer godt fra land i anden halvleg, og efter 40 minutter er føringen udbygget til 26-19. En føring der egentlig holder hjem, men hvor man lige kort frygtede et Skive comeback, efter de med 4 scoringer i træk gik fra 31-24 til 31-28. Vi slog tilbage med 4 scoringer i træk, og så var kampen reelt afgjort, inden Mikkel Madsen efter tid satte en straffescoring ind til 36-29.

Der var mange flotte præstationer at fremhæve denne aften, hvor alle går ind og bidrager. Det gælder hele linjen med to solide målmænd, et stærkt og hårdtarbejdende forsvar, samt et effektivt angrebsspil. Foruden de to point betød den store sejr også at vi er bedre indbyrdes, hvilket kan få betydning når de sidste kampe er færdig spillet.

Næste opgør for drengene er sæsonens længste udekamp, når bussen kører til Maribo. Her venter et svært og spændende opgør mod rækkens nr. 6 fra Team Sydhavsøerne. Kampen spilles lørdag d. 25. januar kl. 15 i Maribo-hallerne.