Pressemeddelelse: Vestjysk Bank fortsætter som hovedsponsorat for HC Midtjylland

tirsdag D. 7 april 2020 - Skrevet af Kim Simonsen

Vestjysk Bank forlænger hovedsponsoratet med HC Midtjylland med endnu en sæson.

Da vi skulle genstarte HC Midtjylland i 2018 gik Vestjysk Bank ind som hovedsponsor og det sponsorat er nu forlænget i yderligere en sæson. Vestjysk Bank og afdelingsdirektør Jørgen Nissen (formand for erhvervsklubben i HC Midtjylland) har fra genstarten været en aktiv samarbejdspartner for hele processen omkring klubben.

I en tid, hvor der er usikkerhed omkring afslutningen af sæsonen, (HC Midtjylland der pt. indtager 3. pladsen i 1. division med usigt til opspilskampe om en plads i håndboldligaen), så er det et stærkt signal at Vestjysk Bank allerede nu forlænger og forøger hovedsponsoratet. Spillerne på banen har som oprykker gjort det over al forventning, og nu vil den kommende tid vise, om der skal spilles færdig eller om turneringen stoppes, men under alle omstændigheder, så har vi sportsligt præsteret langt over forventningen i en stærkt besat 1. division.

Afdelingsdirektør Jørgen Nissen udtaler om forlængelsen af hovedsponsoratet: Kig på præstationerne på banen, kig på det setup man har formået at skabe udenfor banen, ja så siger det sig selv, at vi er yderst tilfredse med det sponsorat, vi har med klubben. Både sportsligt og kommercielt har klubben formået at løfte sig endnu et niveau, og vi vil gerne være med til at vise, at vi står bag klubben også i disse meget svære tider for alt elitesport.

Vi bakker fortsat op omkring de ideer og drømme som klubben blev genskabt på, og det er med glæde at vi annoncerer, at vi også er et finde som hovedsponsor i den kommende sæson. Da vi i sin tid sagde ja til at gå ind som hovedsponsor for klubben var det en svær tid som nystartet klub, nu er det måske en endnu sværere tid økonomisk, og vi vil gerne være med til at sende et signal om at stå sammen i en tid med ekstraordinære omstændigheder. Vi bakker op om klubben, og det kan vi også høre, at der er mange andre der gør, så vi er sikre på, at vi også har herrehåndbold på højt niveau i fremtiden.

Vi ser frem til næste sæson som hovedsponsor for HC Midtjylland og ønsker held med at realisere de sportslige mål i fremtiden.”

HCM Stjernepartner: Formand Kim Simonsen er ligeledes glad for den opbakning vi møder fra Vestjysk Bank. Lige fra vi havde det første møde med Vestjysk Bank, var vi klar over, at vi var på bølgelængde med Vestjysk Bank omkring de tanker og ideer, vi havde for klubben, og vi er glade for at vi sammen kan ligge lag på år for år.

Forlængelsen af hovedsponsoratet ser vi som et kæmpe skulderklap til det vi går og laver både på og udenfor banen, og at Vestjysk Bank gentegner på nuværende tidspunkt, ser vi som et stærkt signal om, at vi skal stå sammen om herrehåndbolden og i det hele taget elite sporten, der har det svært under denne corona krise.

Vestjysk Bank har forøget sponsoratet for den kommende sæson, og det tager vi ligeledes som et tegn på, at Vestjysk Bank er godt tilfreds med det de ser både på og udenfor banen - at vi gør det godt sportsligt er en ting, men der skal også leveres udenfor banen, og der ser vi en fyldt hal og ikke mindst en fyldt lounge som et klart udtryk for at der leveres – det viser en tro på klubben og det kommercielle setup vi har – ligesom vi er meget stolte af den opbakning, vi generelt har i lokalområdet, idet klubben er bygget op på lokal forankring.

Vi ser frem til at Vestjysk Bank og ikke mindst Afdelingsdirektør Jørgen Nissen også i det kommende år kan være med til at bidrage til den kommercielle udvikling af klubben.

For yderligere information kontakt venligst

Vestjysk Bank

Jørgen Nissen

Afdelingsdirektør

Telefon: +45 24 90 49 05

 

 

 

HC Midtjylland

Kim Simonsen

Formand

Telefon: +45 2014 5335