Pressemeddelelse: Peter Andersen er ny direktør i HC Midtjylland

onsdag D. 1 juli 2020 - Skrevet af Kim Simonsen

Peter Andersen er tiltrådt som direktør i HC Midtjylland pr. 1. juli 2020

Med ønsket om at styrke den organisatoriske side af klubben, er Peter Andersen tiltrådt som direktør pr. 1. juli 2020 – Peter Andersen er ikke en person, der er ukendt for dem der kender til klubben, idet Peter Andersen har været en gennemgående figur siden 2011 senest i rollen som salgschef, og ikke mindst en kæmpe katalysator i genrejsningen af klubben siden konkursen i 2018.

Udfordringerne med Covid19 har ligeledes været med til at sætte yderligere fokus på klubbens drift og ikke mindst måde hvorpå organisationen drives, hvilket helt naturligt har affødt nye tanker og strukturændringer. Covid19 har tydeligt vist sårbarhederne og ikke mindst styrkerne i den måde selskabet har været struktureret på. Med udnævnelsen af Peter Andersen styrkes de ledelsesmæssige ressourcer for at sikre at klubben kan tage næste skridt på stigen.

Når man taler om HC Midtjylland kommer man ikke uden om Peter Andersen, der er her, der og alle vegne – en rigtig klubmand, hvis sådan noget findes i dagens Danmark – en utrættelig ressource, der kæmper den daglige kamp for sikre sponsorer og den kommercielle udvikling i kampen om at vende tilbage til håndboldligaen.

Den tiltrådte direktør Peter Andersen udtaler om den nye opgave: Jeg føler mig klædt godt på til at påtage mig denne opgave og var ikke i tvivl, da Kim ringende for at høre, om jeg var klar til næste trin på stigen.

Jeg har siden 2011 tænkt HC Midtjylland fra jeg står op til jeg går i seng – der har været mange opture med Pokalsejren som det største og selvfølgelig konkursen som den største nedtur. Vi er i gang med at bygge et fundament for fremtiden, et fundament der bygger på de gamle dyder med talentudvikling og rettidig omhu. En opgave jeg er bekendt med, og som jeg har det godt med at tage 100% over på.

Der er ro på ledelsen af klubben – alle er enige om, hvor vi skal hen og hvordan vi kommer derhen – nu er ansvaret så lagt over til mig med at bringe de tanker og ideer ud i virkeligheden, og der er er ikke nogen tvivl om, at jeg tager bolden og sørger for at den kommer i mål.

Jeg glæder mig til at være med til fortsat at udvikle klubben, holdet og ikke mindst sørge for at sponsorer og tilhængere får en god oplevelse. Covid19 har været en kæmpe udfordring for en relativ ung klub som

vores – ikke mindst på det organisatoriske plan, hvilket har vist, at man som klub skal være gearet til at kunne reagere hurtigt og navigere i de mange ekstra administrative forhold der dagligt kommer frem. Vi er samlet kommet igennem med skindet på næsen, og jeg er i den heldige situation, at der altid er hjælp at hente hos det velfungerende korps af frivillige – et korps klubben ikke kan være foruden for at få det til at fungere – dem glæder jeg mig til at arbejde endnu tættere sammen med.

Formand Kim Simonsen er ligeledes glad for at det er lykkedes at sætte Peter Andersen i direktørstolen og udtaler: Jeg er utrolig glad for at Peter har sagt ja til at tage over som Direktør i HC Midtjylland – ligesom vi taler om at være med til at bygge på lokale spillere, trænere m.v. – så er det at bringe en lokal til tops på det ledelsesmæssige også en del af vores DNA.

Peter har været med omkring HC Midtjylland i mange år, og Covid19 har sat endnu mere fokus på, at vi har brug for en velfungerende organisation til at tage vare på klubben i det daglige – så det var ikke noget svært valg for bestyrelsen, da vi begyndte at kigge i den retning.

Peter har altid ydet en indsats ud over det sædvanlige for klubben og jeg er sikker på, at Peter er den rette mand til jobbet. Vi er taknemmelige og stolte over, at Peter har sagt ja til at tage næste skridt og er sikker på at han er den rigtig til jobbet. Med Peter for bordenden er vi klar til at sætte yderligere skub i den organisatoriske udvikling, der er nødvendig for at være klar til at tage sidste skridt mod håndboldligaen samtidig med at vi holder fokus på at udvikle os sportsligt og ikke mindst kommercielt.

 

For yderligere information kontakt venligst

HC Midtjylland

Kim Simonsen

Formand

Telefon: +45 2014 5335

 

Om HC Midtjylland af 2018 ApS:

HC Midtjylland er etableret i 2005 som elitesatsningen på Herresiden for Herning, Brande og Ikast området. HC Midtjyllands vision er at skabe rammerne for elitehåndbold på Herresiden for den talentmasse, der er i moderklubberne Hauge GIF og Herning FH, samarbejdsklubberne og området generelt, samt tilføre de relevante spillere, der skal til for at nå målet om på sigt at være en etableret klub, der hører hjemme i toppen af dansk håndbold.