Optakt: Vigtige point på spil

mandag D. 6 februar 2017 - Skrevet af Lars Skjøth Bruhn

I morgen den 7. februar fortsætter sæsonen i 888ligaen, når vi hjemme i Den Runde Hal får besøg af Skanderborg Håndbold klokken 19.00.

Det bliver vores første kamp i 888ligaen efter halvanden måneds pause, og det bliver første chance i 2017 for at bygge videre på vores gode ligastart, der placerede os på en 5. plads inden vinterpausen.

Kampen markerer også vores to norske VM-sølvvindere, Espen Lie Hansen og Eivind Tangens, hjemkomst til Den Runde Hal efter en yderst succesfuld slutrunde med Norge til VM i Frankrig. Sidstnævnte ser frem til at skulle tørne ud for klubben i Herning igen.

”Det er altid sjovt at spille for Midtjylland, og det bliver fint at spille hjemme i 888ligaen igen. Det er længe siden vores sidste kamp, og nu starter vi med en vigtig kamp. Det bliver vigtigt at komme godt i gang, og det er en kamp vi bør vinde, hvis vi vil være med i toppen.”

Eivind har haft travlt med at hjælpe Norge til VM-sølvet, og han tror, at erfaringerne fra Frankrig kan blive en positiv faktor for ham.

”Jeg tror bestemt ikke, det stiller mig dårligere. Vi har spillet mod gode hold hele januar og er i kamptræning og klar til kamp. Jeg ser frem til at blive matchet igen her i den danske 888liga.”

Vores opstartsfase har været præget af flere småskader samtidigt med, at vores to norske bagspillere har været afsted med landsholdet. Eivind er derfor ikke sikker på, at det spillemæssige nødvendigvis sidder lige i skabet, men han mener dog, at vi sagtens kan gøre op for det på andre områder til morgendagens kamp.

”Jeg tror, vi har en god chance. Vi har haft en del skader og nogle afsted med landsholdet, så det er ikke meget vi alle sammen har trænet sammen. Så det er lidt en ny ting, men vi må bare levere en høj indsats. Det er ikke sikkert, at alt lige stemmer som hold, så det kan blive nødvendigt med fight fremfor flot spil – men det er vi også klar til.”

Skanderborg tyvstartede forårssæsonen i fredags, hvor de ude tabte til TTH Holstebro. Morgendagens gæster ligger lige under stregen på en 12. plads med otte point. Vi mødte Skanderborg tidligere på sæsonen tilbage i oktober, hvor vi kunne trække os sejrrigt ud af opgøret efter en etmålssejr.

Kampen i morgen tirsdag den 7. februar starter kl. 19.00. Mød op i Den Runde Hal og vær med til at støtte drengene frem mod en god start på anden halvdel af sæsonen, mens vi samtidigt også skal hylde vores to norske medaljevindere. Billetter til opgøret kan købes her.