Optakt: Vi står foran sæsonens første lokalbrag

tirsdag D. 19 september 2017 - Skrevet af Janne Henneberg

Vores første lokalbrag i denne sæson venter på torsdag, når vi skal en tur til Holstebro. Rivalerne fra TTH har fået en blandet start på sæsonen, men statistisk set må vi betegne os selv som underdogs.

Når vi kigger arkivet igennem er der ikke mange HC Midtjylland sejre at spotte. Blot i en ud af syv kampe er vi gået fra banen med en sejr i bagagen. Den statistik vil vi rigtig gerne ændre når vi igen står overfor lokalrivalerne fra TTH Holstebro.

Træner Morten Secher sætter disse ord på torsdagens kamp:

"Kampen mod Holstebro er helt sikkert den hidtil sværeste kamp i denne sæson. Deres sæsonstart har ikke været den bedste, men jeg er sikker på at de er parate til et brag af en kamp torsdag. Jeg ser Holstebro som værende et top 4-5 hold, hvilket selvsagt gør dem til favoritter på torsdag. Efter vores sæsonstart tager vi helt sikkert til Holstebro med troen på at kunne spille en god kamp, men om det er nok til en sejr må tiden vise. På den rigtige dag, hvor vi rammer et højt niveau kollektivt og individuelt har vi muligheden for sejr."

Vi kommer med en masse selvtillid efter tre sejre i tre kampe. Selvom torsdagens modstander er kommet mere svingende fra start i sæsonen, skal de bestemt ikke undervurderes. Det er et hold der ikke er ændret på siden sidste sæson, så spillerne kender hinanden utrolig godt.

Målmand Anders Petersen siger om den forestående kamp:

"Jeg forventer en svær kamp, mod et TTH hold med en bred trup af dygtige spillere, der hver især kan være kampafgørende. Succes mod Holstebro krævet et velafviklet angreb så vi minimere deres kontramål og så skal vi have gang i en god defensiv indsats. Vi har fået en fin start på sæsonen, og nu venter en svær modstander på en svær udebane, men hvis vi tager de gode takter fra de første kampe med, kan vi godt lave en overraskelse i Holstebro."

Herfra klubben drager vi en fin flok afsted til Holstebro så der vil være god opbakning til drengene. En del af vores sponsorer og fantastiske frivillige tager nemlig turen de godt 30 km nordpå og vil være til stede i hallen og forhåbentligt hjælpe holdet til sejr.