Optakt: Vi skal være klar fra start

onsdag D. 7 november 2018 - Skrevet af Janne Henneberg

Efter to vellykkede udekampe er vi endelig klar til at byde indenfor til kamp i Sportscenter Herning igen. Lørdag efter står vi overfor Aars HK, som vi skal slå for at holde trit med toppen og fastholde vores nuværende 1. plads.

Vi topper lige nu 2. division, da vi er bedre indbyrdes end de to andre hold, vi er á point med. Spillerne har knoklet hårdt for at komme hertil, og det virker til at de alle står med en god følelse på nuværende tidspunkt, men at de stadig gerne vil bygge mere på.

Om det siger højre back Rasmus Madsen:

”Følelsen er rigtig god lige nu. Vi bliver hele tiden bedre og bedre som hold, og dermed bliver vi også bedre til at kende hinanden på banen, og hvad vi tænker i de forskellige situationer. Ydermere så er det rigtig dejligt, at vi er kommet godt fra start, hvor vi forhåbentligt kan fastholde vores placering i rækken.”

Lørdag eftermiddag er det så Aars HK der står på den anden banehalvdel. Et hold vi skal være helt klar fra start mod. De er lige nu på rækkens 4. plads, og har helt generelt spillet 6 tætte kampe indtil nu, så en dårlig start kan blive farlig.

Om lørdagens kamp fortæller Rasmus videre:

”Jeg har rimelig gode tanker omkring lørdagens kamp. Vi skal fortsat holde vores fantastiske hjemmebane, hvor der altid er god opbakning. Yderligere så ved vi at Aars er et godt hold, som vil komme for at tage point. Vi skal altså være 110% klar fra start, og hele kampen igennem. Vi går selvfølgelig efter de to point i egen hule.”

Rasmus er en af de spillere der stod klar til at hjælpe HC Midtjylland i sidste sæson, og han valgte at fortsætte i denne sæson. Nu har han fået selskab af sin bror på holdet. Om lige præcis det siger Rasmus:

”Det er selvfølgelig fedt at spille med sin bror, da det er noget man har tænkt på at gøre i lang tid. Det er dog ikke noget jeg sådan generelt tænker over når vi træner eller spiller kamp. Der er han ”bare” endnu en holdkammerat for mig.”

Brødrene Madsen og resten af HC Midtjylland mandskabet skyder kampen i gang lørdag kl. 14.00 i Sportscenter Herning. Vi oplever rigtig stor interesse for kampen, hvilket er glædeligt. Vi håber dog på endnu flere tilskuere, så vi sammen kan fylde hallen og give drengen fuld opbakning.