Optakt: Vi skal tilbage på sporet

torsdag D. 6 oktober 2016 - Skrevet af Lars Skjøth Bruhn

Om to dage skal vi allerede i kamp igen i 888ligaen, når vi på udebane skal møde Skanderborg Håndbold.

Kampen bliver vigtig for os, og vi skal tilbage på sporet igen efter, vi tidligere på ugen tabte til SønderjyskE.

Om hvordan man som hold kommer tilbage på sporet efter et nederlag, udtaler Jørgen ”Jønne” Rasmussen:

”Først er der naturligvis en skuffelse, der lige skal ligge sig. Når man så møder op til træning igen, så er der fokus på næste kamp, som vi skal arbejde frem imod. Det gælder om ikke at hænge sig for meget i sidste kamp og i stedet komme op på hesten igen til træning.”

Det bliver Skanderborgs næstsidste kamp i Morten Børup Hallen, også kendt som Cigaræsken, og Jønne er sikker på, hjemmeholdet kommer for fuld udblæsning:

”Det bliver en spændende kamp, og man kan aldrig vide sig sikker i den danske håndboldliga. Det er deres næstsidste kamp i hallen, og de vil komme med fart over feltet og vil fremad. Vi skal helt sikkert have forsvaret noget bedre op at køre, da vi har lukket for mange mål ind. Vi skal hurtigt retur og sørge for, at vi får stoppet deres første og anden bølge kontraer.”

Jønne har selv fået en god start på sæsonen. Han er at finde i toppen af topscorerlisten i 888ligaen, og han blev efter 4. spillerunde udtaget til rundens hold.

”Jeg synes, det er gået godt. Jeg har fået en masse spilletid, og jeg har fået mange udspil både i kontraer og ude på fløjen.”

På trods af nederlaget til SønderjyskE har vi fået en yderst fornuftig start på 888ligaen. Vi er på nuværende tidspunkt noteret for 5 point efter fire kampe, hvilket placerer os på en 6. plads.

Skanderborg har fået en knap så god start på sæsonen, og de har ét point efter de første fire kampe, som de fik på hjemmebane mod SønderjyskE. De har dog haft et meget svært startprogram, og nederlagene er kommet mod de formodede tophold, Bjerringbro-Silkeborg, Aalborg Håndbold og KIF Kolding København.

Der er lagt op til en tæt kamp på lørdag klokken 15.00 i Cigaræsken, hvilket statistikkerne bakker op. Sidste sæson vandt begge hold deres hjemmekamp, mens det var udeholdet, som vandt de to indbyrdes opgør sæsonen inden.

I kan følge med i kampen på vores Facebook, Instagram og Snapchat (hc-midtjylland). Derudover har I også mulighed for at følge med via app’en, Tophåndbold, eller tophåndbold.dk/livescore, hvor I kan følge kampen angreb for angreb.