Optakt: Vi skal slå os fast som tophold

tirsdag D. 30 oktober 2018 - Skrevet af Janne Henneberg

Torsdag aften venter endnu en udekamp, når vi gæster Nøvling IF i Aalborg. Denne kamp er pludseligt blevet en tidlig nøglekamp efter deres sejr over de elles ubesejrede Nørre Djurs i sidste spillerunde. Vi går ind til kampen med god selvtillid ovenpå en periode med godt spil og sikre sejre.

Efter sidste rundes resultater er vi nu at finde på puljens første plads. En plads vi vil gøre alt for at beholde, og det sker ved at vi fortsætter de gode takter. Drengene knokler i træningslokalet, og det er tydeligt at se at de fra gang til gang bliver mere sikre ved siden af hinanden.

Netop det har venstre fløj Mathias Petersen sat lidt ord på:

”Jeg står med følelsen af at holdet stille og roligt bliver bedre og bedre sammenspillet. Vi er en masse unge drenge der rigtig gerne vil træne og udvikle os bedst muligt, og det har været med til at få skabt en harmoni på holdet. Ingen tvivl om at der stadig er en masse der kan forbedres og forhåbentligt vil vores niveau og sammenspil kun blive bedre, des flere timer vi har sammen. Jeg synes at vi har leveret nogle fine indsatser indtil videre, med kun en enkelt afstikker.”

I sidste spillerunde vandt torsdagens modstander fra Nøvling over Nørre Djurs, som inden den kamp var det eneste ubesejrede hold tilbage i puljen. Der venter os altså en svær kamp, men som skal vindes for at holde fast i toppen.

Om torsdagens vigtige kamp fortæller Mathias videre:

”Med det lidt overraskende resultat som Nøvling leverede i weekenden, bliver kampen på torsdag en tidlig nøglekamp for os. Nu har vi mulighed for at vise, hvad det egentlig er vi vil ved at tage de 2 point. Vi kan sætte pres på de andre tophold med en sejr, men samtidig gøre det svært for os selv, hvis vi ikke tager pointene. Derudover synes jeg stadig vi har noget at bevise overfor klubben, sponsorerne og alle andre omkring klubben på udebane. Vi har indtil videre vist god håndbold i egen hule, men vi skal helst slå os fast som topholdet i puljen, som altid spiller højt niveau uanset tid og sted.”

Kampen spilles torsdag aften kl. 20.00 i Gistruphallen syd for Aalborg. Har du ikke mulighed for at være tilstede i hallen liveopdatere vi som altid på vores Facebookside.