Optakt: Vi skal rejse os mod Tønder

torsdag D. 16 november 2017 - Skrevet af Janne Henneberg

Fredag aften venter en ekstremt vigtig kamp for os i Den Runde Hal, når TM Tønder gæster Herning. Vi skal have vendt den dårlige stime og rejse os fredag, så vi stadig er med i kampen om de eftertragtede slutspilspladser.

Fredagens modstander fra Tønder har haft en svær sæson. Indtil nu er det blevet til 3 point i de første 10 kampe. De har kæmpet bravt i deres kampe, solgt sig dyrt og har haft succes med at presse flere andre hold flot.

Kaptajn Jacob Østergaard siger følgende om fredagens modstander:

”Vi skal møde et hold, som lige nu er desperate efter point for ikke at blive hægtet af i bunden. De er et hold, som har masser af krudt at skyde med, så når de rammer deres niveau er de gode. Specielt defensivt.”

Vi ligger fortsat lige uden for slutspillet, men ligaen er stadig rigtig tæt. En sejr fredag kan få stor betydning, og vil umiddelbart sende os op på en plads lige inden for top 8.

Om kampens betydning siger Jacob:

”Kampen er rigtig vigtig. Specielt nu, hvor vi smed to dumme point nede i SønderjyskE. Så vi håber ekstremt meget på en masse hjælp fra jer tilskuere til at lægge et enormt pres på udeholdet fra Tønder.”

Vi håber rigtig mange vil følge Østergaards opfordring og give den gas på lægterne. Sammen skal vi vise at Den Runde Hal er et svært sted at komme for udehold.