Optakt: Vi skal på jagt efter vigtige point i Aarhus

torsdag D. 16 marts 2017 - Skrevet af Sofie Thaarup

I kølvandet på gårdsdagens nederlaget til TTH Holstebro, er der nu endnu hårdere brug for en sejr i søndagens opgør mod Aarhus Håndbold.

På søndag skal vi en tur til Ceres Arena, hvor vi har brug for point, hvis vi skal holde os inde i kampen om en slutspilsplads. I vores seneste møde med Aarhus tilbage i november spillede vi uafgjort efter en meget tæt kamp, som bølgede frem og tilbage.

Vi må derfor forvente endnu et jævnbyrdig opgør mod et Aarhus hold, som i deres seneste kampe har leveret flotte resultater, om end det ikke blev til point på kontoen i deres seneste opgør mod  Bjerringbro/Silkeborg, hvor de tabte med bare ét mål.

Placeringsmæssigt er situationen den, at vi efter den seneste spillerunde stadig indtager 9. pladsen, da vores nærmeste konkurrenter ligeledes tabte deres opgør. Vi har derfor stadig hårdt brug for point, hvis slutspilspladsen skal i hus og drømmen om at spille med om de eftertragtede medajler skal realiseres.

Vi har endnu engang brug for alt den opbakning vi kan få, så drengene kan tage de to meget vigtige point med hjem til Herning.

Vi håber derfor at rigtige mange også denne gang benytter sig af tilbuddet om GRATIS udebanetur til Aarhus og kommer og støtter drengene til sejr. Vi sørger for det hele, det eneste du skal gøre er at sende en mail til hcm@hcmidtjylland.dk senest i dag for at tilmelde dig.

Bussen går fra Godsbanevej 1, Herning søndag d. 19. marts kl. 13.30, så vi er fremme i god tid til kampstart, og kører retur til Herning igen umiddelbart efter kampen.

Vi håber at se jer til en hyggelig søndagstur til smilets by.