Optakt: Vi skal hurtigt rejse os igen

mandag D. 6 marts 2017 - Skrevet af Sofie Thaarup

Returopgøret mod Göppingen venter allerede på onsdag, hvor vi skal en tur til Tyskland. Vi skal derfor hurtigt rejse os ovenpå weekendens ærgerlige nederlag.

Lørdagens kamp endte desværre med et nederlag som vi skal forsøge at revanchere allerede onsdag, når vi skal en tur til EWS Arena i Göppingen. Der er mange ting vi kan tage med os fra det første opgør, blandt andet et solidt forsvar, som holdt gæsterne nede på at score bare ét enkelt mål i en 19 minutter lang periode i anden halvleg.

Göppingens hjemmebane er berygtet for at gøre livet svært for udeholdet, og vi skal derfor tage den gejst som vi udviste i det første møde mod det tyske mandskab med os videre i turneringen.

Det var ikke et Göppingen hold for fuld styrke vi mødte i sidste kamp, og vi skal derfor være indstillet på et hjemmehold som kommer endnu stærkere ud end til det forestående møde – og her bliver gejsten igen et af nøgleordene.

Vi må desværre undvære Kristian Gjessing som stadig døjer med sin akillessene og Jørgen Rasmussen som grundet sin svendeprøve ikke er rejst med truppen til Göppingen, hvilket der fra sæsonstart har været en aftale med Jørgen omkring. Vi er selvfølgelig ærgerlige over at skulle undvære ham på holdet, men er helt sikre på at Casper Sas kan løfte opgaven på venstre fløj.

Kampen bliver desværre ikke vist på TV, men stillingen kan følges live på eurohandball.com, og et referat vil være tilgængeligt her på siden umiddelbart efter slutfløjtet.