Optakt: Vi skal hurtigt ovenpå igen

mandag D. 1 oktober 2018 - Skrevet af Janne Henneberg

Sæsonen 2018/19 er i fuld gang og kun 48 timer efter sidste kamp skal vi igen på halgulvet. Denne gang tager vi hjemme imod Mors-Thy Håndbold hjemme i Sportscenter Herning. Når det er en klubs 2. hold er det utroligt svært at forudsige, hvem de stiller med til kamp.

Når vi går på halgulvet tirsdag aften er det blot 48 timer vi var tætte på at levere et stort comeback ude mod Roslev. Det skarpe og hurtige spil fra de sidste 30 minutter i den kamp skal bringes med videre til kampen mod Mors-Thy.

Frem mod kampen mod Mors-Thy fortæller playmaker Mikkel Madsen:

”I forhold til kampen mod Mors-Thy glæder vi os til at få en hurtig mulighed for at komme ovenpå igen. Det bliver dog en svær kamp, med to meget vigtige point på spil. Så det gælder for os om at være klar fra start, så vi kan sætte en hel god kamp samme og forhåbentligt vinde foran eget publikum.”

De kommer som suveræne forsvarende vindere af sidste års 2. division. Det kan være svært at forudsige, hvilke spillere udeholdet kommer med. Vi må derfor holde fokus på vores eget spil, som desværre også at været svingende i starten af sæsonen.

Om sæsonstarten fortæller Mikkel videre:

”Overordnet synes jeg sæsonstarten har været fin, dog ikke helt tilfredsstillende. Det hænger måske sammen med at vi er et nyt hold, der endnu ikke kender hinanden helt godt nok. Vi har desværre stadig nogle udfald som hold, og vi skal forsøge at minimere og nedbringe antallet af personlige fejl. Jeg synes dog stadig vi står okay her efter to kampe på trods af nederlaget til Roslev, for i begge kampe har vi vist at når vi rammer niveauet er vi gode.”

Bolden gives op i Sportscenter Herning tirsdag aften kl. 19.00. Alle informationer omkring billetter og sæsonkort kan findes lige her.