Optakt: Vi skal holde vores hjemmebane

onsdag D. 17 oktober 2018 - Skrevet af Janne Henneberg

Fredag aften i bedste sendetid skal vi endnu engang i aktion. Vi får besøg af Skive FH i Sportscenter Herning, og igen venter et svært opgør mod en modstander vi ikke kender det store til, og som vi ikke ved hvordan stiller op.

Efter 4 point i 3 kampe godkender Søren Baadsgaard sæsonstarten, specielt efter vi har fået maksimumpoint på hjemmebane. Vi skal fortsætte med at holde vores hjemmebane og derfor vinde fredag aften, hvis vi fortsat skal være med i toppen.

Om sæsonstarten fortæller venstre back Mads Svangren:

”Jeg synes vi har fået en fin sæsonstart, hvor vi efter en rusten kamp vinder sikkert over Hjallerup hjemme i premieren. Efter en blandet kamp i Roslev synes jeg vi kommer godt igen og spiller en langt hen ad vejen god kamp mod Mors-Thy.”

Fredag aften står vi så over for Skive som kommer med en sejr over Roslev i bagagen. Der venter os derfor en rigtig svær opgave. Holdet kender den opgave der venter, og man kan virkelig mærke på dem at de vil det her projekt, men bestemt også hinanden.

Om holdet generelt og frem mod kampen mod Skive fortæller Mads videre:

”Jeg føler at alle har det godt på holdet, hvor alle snakker med alle og vi generelt kommer godt ud af det med hinanden. Vi har et rigtig godt sammenhold og det føler jeg også kan mærkes på banen. Frem mod fredag ligger vi ikke meget vægt på modstanderen, da vi tror på at vi skal holde fokus på os selv og vores eget spil.”

Vi håber meget på fuld opbakning fra første minut, så vi fortsat kan holde vores hjemmebane. Der har indtil nu været en flot opbakning som vi håber vil fortsætte fremover!