Optakt: Vi skal godt i gang efter landsholdspausen

tirsdag D. 31 oktober 2017 - Skrevet af Janne Henneberg

Efter en landsholdspause med Golden League turnering skal vi i gang med 888ligaen igen. På torsdag gæster KIF Kolding København Den Runde Hal, i en formentlig spændende kamp. Det er et hold vi ligge side om side med i ligaen og de to point vil derfor lune godt på kontoen.

Før landsholdspausen drog vi en tur over broen, hvor oprykkerne fra Nordsjælland Håndbold ventede i en vigtig kamp. Det blev en blandet kamp med rigtig fint angrebsspil, men med et hullet forsvar er det svært at få skabt et hul på måltavlen. Vi fik et vigtigt point med hjem, og vi indtager på nuværende tidspunkt 888ligaens 8. plads.

Om de sidste kampe siger Jonas Wille:

”Efter en super sejr på hjemmebane over BSV, kom vi ned på jorden igen efter pointdeling mod Nordsjælland. Men til trods for at det ikke lykkedes os at kapre begge point, så spillede vi en af vores bedste angrebskampe i sæsonen. Alligevel er der ingen tvivl om at vi er nødt til at forbedre forsvarsspillet, hvis vi skal have chancen for at slå dagens modstander.”

En placering længere nede i tabellen finder vi torsdagens modstander KIF Kolding København. Kolding har spillet flot op med flere af topholdene i denne sæson, men det har ikke været nok til at hive sejrene hjem.

Jonas Wille siger om torsdagens modstander KIF Kolding København:

”Phillip Stenmalm fra Sverige er efter min mening, ligaens mest undervurderede spiller med sit bundsolide forsvarsspil, internationale skud og sit gode samarbejde med stregspillerne. Sammen med Bo Spellerberg udgør han en farlig bagspillerduo, som vi er nødt til at dæmme op for.”

Dette års 888liga er uhyggelig tæt, med kun 1 point mellem 3. pladsen og 8. pladsen. Kampen mod KIF Kolding København har derfor 2 ekstremt vigtige point på spil. Vi håber derfor på solid opbakning fra lægterne, så drengene får de bedst mulige arbejdsbetingelser på banen.