Optakt: Vi skal forsøge at slutte året godt af

torsdag D. 21 december 2017 - Skrevet af Janne Henneberg

Lillejuleaften byder vi indenfor til årets sidste kamp. En på mange måder spændende kamp venter, vi slutter nemlig året af med et ægte lokalbrag mod rivalerne fra TTH Holstebro. Mange ting skal lykkedes, hvis vi endelig skal besejre vores naboer.

Vi kommer til kampen med et smalt nederlag fra weekenden, men det skal bestemt ikke slå os ud. Kampen i Skanderborg var en uskøn affære, og det skal der bestemt ændres på til kampen nu på lørdag. Drengene er klar til at fighte i en kamp, der bare betyder lige lidt mere.

Kaptajn Jacob Østergaard fortæller:

”Der venter en kamp mod et rigtig stærkt hold som har et ganske klart koncept. Derfor er det vigtigt at hele holdet arbejder ud fra samme fejl. Det bliver en hurtig kamp, hvor begrænsningen af fejl er ekstrem vigtig.”

På nuværende tidspunkt kan vi stadig skimte de eftertragtede slutspilspladser, som ikke er så langt væk. En sejr på lørdag kan derfor bringe os rigtig tæt på, eller hvis alt flasker sig, lige indenfor slutspilspladserne.

Jacob fortæller videre:

”Lokalopgør er altid sjove når man ikke behøver at køre mere end en halv time for at være i hallen. Det er altid vigtig at komme til pausen med både selvtillid og point på kontoen.”

Sæsonens første opgør mod TTH blev en rigtig lige og hårdt spillet kamp, hvor vi i store dele af kampen havde rigtig godt styr på vores naboer. Mange udvisninger blev dog fatale og vi måtte skuffede rejse hjem uden point.

Det ser vi helst ikke sker igen, og vi satser stærkt på at beholde de to point i Herning. Ryk familiens julehygge ud i hallen, og start juleferien på en god måde med spændende håndbold.