Optakt: Vi skal finde de gode takter frem igen

torsdag D. 22 november 2018 - Skrevet af Janne Henneberg

Efter en lang periode med rigtig flot spil og fem sejre på stribe, måtte vi tirsdag aften se os slået af HEI, Skæring i en yderst tæt og lige kamp i Egå. Vi har en utrolig stærk hjemmebane i Sportscenter Herning, og den har vi i sinde at fastholde, når vi søndag igen skal i kamp hjemme.

Vi har de sidste to kampe kæmpet lidt for at finde vores spil efter en ellers lang, stabil periode. Selvom vi har haft det svært er det ikke noget der har påvirket stillingen det helt store. Vi er lige nu blot et point efter Mors-Thy på førstepladsen, så den er stadig inden for rækkevidde.

Målmand Frederik Christensen sætter her lidt ord på situationen lige nu:

”Jeg synes vi har været inde i en lidt svær periode med en del skader og med meget tætte kampe, som desværre kun er udmundet i 2 point. Vi leverer dog en fin fight i kampen mod HEI, som vi tager med videre. Derudover har vi trænet rigtig godt på det seneste, og vi er stadig med i toppen af tabellen. Derfor står jeg egentlig også med en god følelse forud for kampen på søndag, og troen på at vi har gode muligheder for at tage de 2 point.”

Søndag eftermiddag er det så NNFH-Lemvig der gæster Sportscenter Herning, og som vi skal forsøge at rejse os mod. Holdet befinder sig lige nu i den tunge ende af rækken, hvor de inden søndagens kamp befinder sig på sidstepladsen.

Om søndagens kamp fortæller Frederik videre:

”Kampen på søndag skal bruges til at rejse sig og finde tilbage til det vi er gode til. Kampen i HEI bar præg af mange tekniske fejl, men den seneste uges gode træning kan forhåbentligt ses på banen på søndag og medføre færre fejl, så vi kan finde tilbage til de gode takter.”

Kampen fløjtes i gang søndag d. 25. november kl. 15.00 i Sportscenter Herning. Vi har indtil nu i sæsonen oplevet fantastisk god opbakning i Herning, og vi håber derfor at se rigtig mange igen. Har du ikke muligheden for at komme søndag liveopdaterer vi på Facebook.