Optakt: Vi har brug for opbakning fra hele Herning

tirsdag D. 14 marts 2017 - Skrevet af Sofie Thaarup

I morgen skal vi i aktion igen, når vi hjemme tager imod TTH Holstebro til endnu et lokalbrag. Vi har brug for point på kontoen hvis målsætningen om en slutspilsplads skal realiseres, men vi kommer ikke sovende til det mod et Holstebro hold som indtager 2. pladsen i 888ligaen.

Vi skal i aktion endnu engang i det komprimerede program for den resterede del af sæsonen. Denne gang kommer Holstebro på besøg til en afgørende kamp for vores vedkommende. Efter vores ærgerlige nederlag til Skjern i fredags og i kraft af Ribe-Esbjerg sejr over Randers, er vi blevet degraderet til 9. pladsen og er dermed i øjeblikket uden for slutspilspladserne.

Der er 8 point tilbage at spille om i grundspillet, og ser man nærmere på tabellen er der 7 point fra GOG på 5. pladen og ned til SønderjyskE på 11. pladsen. Der er derfor meget på spil i de resterende kampe, hvor alt stadig kan ske i den meget tætte liga. 

I vores første opgør mod TTH Holstebro måtte vi tage imod et 6 måls nederlag, som vi er opsatte på at revanchere i morgen. Vi er derfor klar til kamp mod lokalrivalerne og klar til at kæmpe røven ud af bukserne for de to afgørende point. Vi har igen brug for alt den opbakning vi kan få, så vi sammen kan holde liv i drømmen om slutspil i Herning.   

Vi håber derfor på opbakning fra hele Herning, så vi kan skabe en fantastisk kulisse for drengene og få vigtige point på kontoen.