Optakt: Vi gæster de forsvarende danske mestre

mandag D. 2 oktober 2017 - Skrevet af Janne Henneberg

Selvom sæsonen 2017-18 næsten kun lige er kastet i gang bliver det ikke første gang vi står over for de forsvarende danske mestre fra Aalborg Håndbold i denne sæson. På onsdag skal vi en tur til Gigantium, som altid vil være en rigtig svær udebane.

Efter to nederlag i de sidste to kampe har vi hårdt brug for point på kontoen. Onsdagens kamp bliver dog rigtig svær at hente point i, når vi gæster de forsvarende danske mestre fra Aalborg Håndbold i Gigantium.

Det er blot halvanden måned siden vi sidst stod overfor Aalborg. Her spillede vi en langt hen af vejen helt lige kamp i Santander Cuppens 1/8 finale. Marginalerne gik ikke vores vej i kampen og Aalborg tog pladsen i 1/4 finalen. Siden har Aalborg spillet mange gode kampe og har kun tabt knebent til de tyske storhold Flensburg Handewitt og Kiel i Champions League.

Rigtig mange ting skal gå vores vej på onsdag, men bliver der fightet og præsteret over hele linjen er intet umuligt. Gennem de fem første kampe har drengene kæmpet hårdt indtil allersidste fløjt og det bliver der bestemt også brug for til næste kamp.