Facebook

Med 6 sejre i streg står vi godt rustet frem mod de sidste 3 kampe. Lørdag eftermiddag venter tredje svære udekamp på stribe, når vi gæster tabellens nr. 4 fra Hjallerup IF. Vi gæster et mandskab vi mødte i turneringens første runde, og der er i den grad sket mange ting siden da.

Efter en vigtig sejr i sidste kamp mod HEI, Skæring ligger vi fortsat i en rigtig god position i tabellen. Skæbnen ligger fortsat i vores egne hænder, og man kan bestemt mærke at det har stor betydning. Men med 3 kampe tilbage er der fortsat intet afgjort endnu.

Højre back Nicolai Witt fortæller følgende:

”Der er stor koncentration i hele truppen, og der bliver givet maksimal gas til træning. Alle ved at det er nu det gælder, og der bliver gjort alt for at være 100 % forberedt og klar til de sidste vigtige kampe.”

Efter to udekampe mod rækkens nr. 2 og 3, venter nu tredje svære udekamp på stribe når vi gæster rækkens nr. 4 fra Hjallerup IF. Et hold vi mødte som det første i sæsonen, og hvor vi hentede en overbevisende sejr. Men meget er sket siden på begge hold, og der må altså forventes en svær kamp.

Om lørdagens kamp fortæller Nicolai videre:

”Jeg forventer, at det bliver en hård og tæt kamp, hvor vi skal være klar fra start og komme med alt vi har. Hjallerup er et godt hold, som ligger med i toppen af rækken. Vi spiller desuden på udebane, hvilket ofte gør det lidt sværere og samtidig er det en forholdsvis lang tur. Forhåbentligt kommer der en god håndfuld af vores egne tilskuere med, nu hvor der bliver arrangeret bustur, så vi kan få en rigtig god stemning i hallen. Vi vil kæmpe alt hvad vi har og går benhårdt efter at tage to point med hjem på lørdag.”

Kampen spilles lørdag d. 16. marts kl. 15.00. Vil du med? Vi arrangerer gratis bustur til Hjallerup, så vi forhåbentligt er mange til at bakke drengene op i den svære kamp. Tilmelding til bussen sker ved at sende antal i en mail til hcm@hcmidtjylland.dk.