Optakt: Topkamp i Den Runde Hal

mandag D. 10 oktober 2016 - Skrevet af Lars Skjøth Bruhn

Efter weekendens sejr i Skanderborg skal vi hurtigt se frem ad, da de forsvarende danske mestre, Bjerringbro-Silkeborg, står på programmet allerede på onsdag den 12. oktober, når de gæster Den Runde Hal.

Der er lagt op til et brag af en kamp i Den Runde Hal på onsdag kl. 19.00, når vi får besøg af 888ligaens tredjeplads, der blot er ét point foran os i tabellen.

Dennis Kirkegaard var sidste år en del af Bjerringbro-Silkeborg, og han var dermed med til at vinde mesterskabet. Han har derfor også et indgående kendskab til onsdagens modstander, og han mener specielt, at deres forsvar skal have ekstra opmærksomhed.

”BSVs defensiv er helt fantastisk. De er rigtig godt sammentømret, og de har stået sammen et stykke tid. Deres base er i forsvaret, så det gælder for os om at få lirket deres forsvar op. En af nøglerne bliver at vinde mand-mand duellerne og så ellers score, når vi får chancerne.”

Vores nye højre fløj er ret tilfreds med holdets sæsonstart, mens han mener, der er plads til forbedring personligt.

”Det har været en godkendt sæsonstart. Der var en svipser mod SønderjyskE, men til gengæld hentede vi uventet point i Kolding, så samlet set har vi ét point mindre, end vi havde håbet på. Personligt er jeg ikke helt tilfreds. Der har været lidt for mange afbrændere, men det skal nok komme.”

Vi er i øjeblikket placeret på en delt fjerdeplads med kun ét point op til de to hold, der deler andenpladsen heriblandt Bjerringbro-Silkeborg.

De indbyrdes statistikker tyder ikke alt for godt, og vi skal snart to år tilbage, før vi senest besejrede Bjerringbro-Silkeborg, og vi har sidenhen tabt de seneste fem indbyrdes opgør. Lad os dog krydse fingre for, at det er rigtigt, når man siger, at statistikker er til for at blive brudt.

Du kan som tilskuer være med til at bryde stimen ved at møde op i Den Runde Hal og være med til at støtte drengene på banen. Vi håber, der kommer et stort fremmøde i hallen, så vi kan bakke holdet op i kampen mod de forsvarende danske mestre.

Kampen starter klokken 19.00 og billetter til opgøret kan købes her.