Optakt: To point vil have stor betydning

fredag D. 15 december 2017 - Skrevet af Janne Henneberg

Efter en dejlig sejr over Mors-Thy skynder vi os næsten videre til næste kamp i 888ligaen. Allerede lørdag skal der gang i benene og bolden igen, når vi går på banen i Fælleden mod Skanderborg Håndbold.

Vi har i de sidste to kampe fundet mange gode ting frem. Drengene er gået på banen med den perfekte indstilling, hvor specielt intens fight og stærk moral har haft stor betydning. Vi kommer til kampen lørdag med en dejlig sejr i bagagen og jagter yderligere to point.

Vores stærke stregspiller Besard Hakaj fortæller følgende:

”Det var virkelig dejligt at få fornemmelsen af en sejr igen. Vi kæmper hele kampen, har et kompakt forsvar og en væg af en målmand bag os. Den moral vi har vist de to sidste kampe, håber jeg som det mindste vi tager med os på banen lørdag.”

De sidste par kampe har til gengæld været hårde for Skanderborg Håndbold, der har været utrolig tætte på sejre, men i de sidste sekunder har marginalerne været imod dem, og det er derfor blot blevet til 1 point.

I starten af sæsonen tog vi imod Skanderborg i Den Runde Hal. Her blev det til en sejr på 26-21, selvom vi langt hen af vejen var bagud og måtte kæmpe for vores mål.

Hakaj sætter følgende ord på mødet med Skanderborg:

”For mig bliver det fedt at møde nogle af mine tidligere holdkammerater, som jeg føler er kommet lidt ovenpå igen efter en lidt uheldig start. Vores sidste kamp mod dem på hjemmebane var en virkelig svær kamp, hvor vi først tager føringen med ca. 10 minutter igen. Så jeg forventer ikke at det bliver nemmere når vi tager turen til Fælleden i Skanderborg nu på lørdag.”

Vi håber på at gentage succesen fra sidste kamp mod Skanderborg og at de to point skal med hjem til Herning. De to point vil lune utroligt godt på kontoen og kan have stor betydning i den ekstremt tætte stilling i 888ligaen.