Optakt: Tid til revanche

fredag D. 28 oktober 2016 - Skrevet af Lars Skjøth Bruhn

I morgen bliver revanchernes tid, når vi på udebane skal møde Mors-Thy Håndbold i 888ligaen.

Vi skal forsøge at revanchere os ovenpå de to seneste kampe i 888ligaen, som desværre er endt med nederlag. Derudover skal vi forsøge at revanchere os i Thisted, hvor vi i de hidtidige fem forsøg endnu ikke har hevet to point med hjem til Herning.

I morgen bliver derfor en kærkommen mulighed for hurtigt at komme ovenpå igen blot tre dage efter nederlaget i Holstebro. Cheftræner Morten Secher giver her sit syn på, hvordan holdet kommer ovenpå efter to nederlag indenfor en uge.

”Langt hen af vejen skal vi fortsætte med det, vi har gang i. Vi er kommet godt fra start i ligaen og har i de seneste to kampe mødt to forventede top 4-5 hold. De har presset os i forhold til, hvor vi er på nuværende tidspunkt med vores trup. Vi har mange nye ting, vi arbejder på. Vi skal arbejde med, hvilken retning vi skal gå i, og hvilke lag vi skal have lagt på.”

Spillemæssigt mener Morten, at vi skal være bedre til at komme i kontrol i kampene. Dette skal vi have rettet op på, og så tror Morten på vores chancer mod Mors-Thy.

”Der bliver fuldt tryk på i morgen, og deres pointantal indtil videre bevidner om et rimeligt højt niveau. Jeg tror, at vi i morgen har et niveau, der er godt nok til en sejr. Jeg tror, vi trækker det længste strå i en tæt og hektisk kamp, hvor jeg forventer, at vi kan have roen og sikkerheden til at tage to point.”

Vi ligger på nuværende tidspunkt nummer 6 i 888ligaen med ni point, og Mors-Thy er placeret lige bag os med to point færre og en kamp i baghånden. Tabellen antyder derfor en tæt kamp, som bliver den sidste kamp, inden vi går ind i en uges landskampspause.

Kampen bliver også et gensyn for to spilleres vedkommende. Vores egen Jørgen Rasmussen er i gang med sin fjerde sæson her i klubben, og han kom i sin tid til fra netop Mors-Thy. Lasse Justesen fra Mors-Thy skiftede til morsingboerne forud for denne sæson efter tre år i HC Midtjylland.

Der har hidtil været 11 indbyrdes opgør de to klubber imellem – og her er statistikken langt fra med udeholdet. I de 11 kampe har hjemmeholdet vundet de 10 mens en er endt uafgjort.

Det må derfor snart være på tide, at denne statistik brydes. Det kunne passende være i morgen, og vi krydser fingre for, at 12. gang bliver lykkens gang for udeholdet i de interne opgør mellem HC Midtjylland og Mors-Thy Håndbold.

Startfløjtet lyder klokken 15.00 i Thyhallerne, og I kan følge med i kampen via vores Facebook og Instagram. Derudover har I også mulighed for at følge med via app’en, Tophåndbold, eller på tophåndbold.dk/livescore, hvor I kan følge kampen minut for minut.