Optakt: Svær udekamp i vente

tirsdag D. 14 februar 2017 - Skrevet af Lars Skjøth Bruhn

I morgen skal vi en tur til Jysk Arena i Silkeborg, hvor der kl. 18.30 venter en svær udekamp mod 888ligaens nummer to, Bjerringbro-Silkeborg.

Efter weekendens historiske triumf i EHF Cuppen skal vi igen have fokus på den hjemlige 888liga. Her startede vi ud i sidste uge med et skuffende nederlag hjemme mod Skanderborg Håndbold, og vi skal nu forsøge at revanchere os i morgen mod BSV.

Vores nykårede VM-sølvvinder, Espen Lie Hansen, mener da også, at favoritværdigheden ligger hos hjemmebaneholdet.

”BSV er favoritter til at vinde. Men vi slog dem på hjemmebane, så vi ved, at det kan lade sig gøre. Vi kommer til at gå ind til en hård kamp, hvor jeg tror på, vi kan levere en overraskelse.”

Kampen i morgen byder på et gensyn med klubben, hvor Espen spillede tilbage i sæsonen 2011-12, og det giver ham lidt ekstra motivation til opgøret.

”Jeg har selvfølgelig lyst til at slå dem. Det er altid godt at vinde mod hold, hvor man tidligere har spillet. Så jeg er helt sikkert klar på at fighte.”

Hele januar måned stod mere eller mindre på VM håndbold for Espen, og han er glad for at være tilbage i HC Midtjylland og Herning igen.

”Det er fint at komme tilbage til hverdagen. Nu har jeg været på, en måned under VM, så det er fint at være tilbage.” Han har nu været tilbage i en god uges tid, og om kroppens tilstand tilføjer han: ”Der var lidt småting, da jeg kom tilbage. Men jeg er ved at have mere overskud nu, og kroppen har det bedre, end den havde mod Skanderborg i sidste uge.”

Statistikkerne peger på en svær kamp, og i fire hidtidige forsøg har vi ikke taget point på udebane mod Bjerringbro-Silkeborg. BSV er også denne sæsons stærkeste hjemmehold i 888ligaen, og de har hentet 16 point ud af 18 mulige hidtil. Vi håber dog på, at statistikken kan brydes i morgen, og vi kan tage point mod 888ligaens andenplads, så vi kan styrke vores egen placering i toppen af 888ligaen, hvor vi i øjeblikket er placeret som nummer fem.

Der er kampstart kl. 18.30 i Jysk Arena, Silkeborg, og du kan følge med på tophaandbold.dk/livescore, hvor kampen bliver opdateret spil for spil.