Optakt: Spansk besøg i sidste EHF Cup kamp

fredag D. 31 marts 2017 - Skrevet af Sofie Thaarup

Det er blevet tid til den sidste puljekamp i EHF Cuppen når vi i dag tager imod Fraikin BM. Granollers. De spanske gæster vandt vores første opgør, i en kamp hvor vi indtil midt i anden halvleg ellers så ud til at trække os sejrigt ud af kampen.

I dagens sidste EHF Cup kamp i denne omgang har vi revanche til gode fra det første opgør, hvor det spanske mandskab hjemme i Palau d'Esports de Granollers med en suveræn anden halvleg trak det længste strå. De spanske gæster kan med en sejr få den sidste plads videre fra puljen foran FC Porto, da Göppingen tager 1. pladsen i puljen uanset dagens resultater.

Fraikin BM. Granollers hører hjemme i den spanske by Granollers i Catalonien i det nordlige Spanien, cirka en halv times kørsel fra Barcelona. Klubben ligger placeret på en 4. plads i Liga ASOBAL, som igen i år er domineret af Barcelona, hvor den lokale dreng Jesper Nøddesbo til dagligt spiller.

Klubben har en lang historie bag sig og er repræsenteret både på dame- og herresiden i den spanske liga, og har desuden også en stor ungdomsafdeling. Hvert år afholder de en stor international ungdomsturnering, hvor hold fra hele verden kommer til den spanske by. Vores playmaker Rasmus Carlsen har eksempelvis deltaget og vundet denne turnering i sine ungdomsår i Strandby/Elling IF.

Vores europæiske eventyr er desværre slut for denne gang, når vi i eftermiddag har spillet den sidste gruppespilskamp i gruppe B. Det har været en lærerig oplevelse for hele truppen, hvor alle mand har fået minutter på banen, og hvor vi har haft fornøjelsen af at prøve kræfter med hold fra den øverste hylde i Europa.

Vi er klar til at give alt hvad vi har, for at slutte sæsonen af på bedste vis og give vores fantastiske fans en sejr at slutte det europæiske eventyr af på. Vi håber på at se rigtige mange i hallen når vi lørdag kl. 16.00 går på banen til sæsonens sidste hjemmekamp.  

Som en ekstra gullerod har dagens kampsponsor SuperDæk besluttet at de gerne vil forkæle dig og din bil, ved at give dig et gavekort på 300 kr., som kan bruges i deres lokale afdeling i Herning. Samtidig kan man også deltage i en konkurrence om sommerdæk til en værdi af op til 4.000 kr.

MCH er også i gavehumør og siger tak for denne sæson med en gratis søndagsbillet til Outletmessen i Messecenteret søndag d. 2. april, til alle som kommer og hepper på drengene.

Der er derfor rigtig mange gode grunde til at komme i hallen i morgen, så vi sammen kan sætte punktum for sæsonen.